Pagina's

vrijdag 10 juli 2009

Boekje dorpsfeest Hallum 2008

Even een oud projectje:
Een zelfgemaakt boekje van sheets en boekbindringen. Daarin een kort fotoverslagje van de zaterdagmiddag van het dorpsfeest van vorig jaar.

Er was een volleybalwedstrijd georganiseerd waar elke straat/ buurt/ vriendenclub aan mee mocht doen. En vraag niet hoe het kan, maar wij wisten met het "team Hallumerhoek" (met slechts één bewoner van de hoek) het favoriete team "brandweer" te verslaan... Een zeer geslaagde middag vastgelegd in een boekje:
Ik heb twee weken geleden een bezoekje gebracht aan de Scrapbookwinkel in Heesch. Het lag min of meer op de route vanaf de Ardennen terug naar Friesland... Mooie winkel, maar in de echte papierhoek wel een overkill aan papiertjes. Bomen en bos nog lastig kunnen zien, zeg maar. Heb er gelukkig nog wel de Traveller-lijn van Little Yellow Bicycle kunnen kopen. Die is hier in het noorden nog niet verkrijgbaar. Heb bij De Duif nog wel Zinnia van Little Yellow Bicycle kunnen krijgen, dus mijn bureau ligt inmiddels vol met prachtige papiertjes en toebehoren.
Het weer belooft weinig goeds voor dit weekend, de boodschappen zijn in huis (met dank aan P.), het huis is redelijk toonbaar, P. is waarschijnlijk dit hele weekend druk druk druk in Het Booze Wijf, dus samengevat: nog even strijken en een keukenkast reorganiseren en dan heb ik dit hele weekend tijd om te scrappen!!!! YES!!!
Greetz!

PS. De juni-winnaar van het Wij-dus blog is weer bekend gemaakt gister. En leuker dan leuk, mijn kaar met het Love Letters papier van LYB staat bij de favorieten!Geen opmerkingen:

Een reactie posten