Pagina's

vrijdag 17 juli 2009

Juli sketch Wij-DUS blog

Op de helft van de maand wordt op het wij-DUS blog altijd een challenge met een sketch geplaatst. Deze keer was het onderstaande sketch. Een uitdaging om met meerdere afbeeldingen aan de slag te gaan dus...
Ik heb naar aanleiding van deze sketch onderstaande lay out gemaakt: De skeve trots van Liwwadden.
De tekst op de journaling is als volgt:
"Ik heb niet zoveel met onze provinciehoofdstad: Het verkeer is een ramp, de binnenstad is al jaren een grote onaantrekkelijke bouwput en sfeer ontbreekt al tijden. En dat is jammer, want Leeuwarden heeft zoveel moois. Als je maar goed kijkt. Eén van de mooiste dingen vind ik de Oldehove. Volledig mislukt doordat ie tijdens de bouw ging verzakken, scheef kwam te staan en dreigde om te vallen. Vervolgens hebben ze 'm geprobeerd "in t lood" verder te bouwen. Dus nu niet alleen scheef, ook nog eens krom!!! Hij is ook slechts 40 m. hoog in plaats van de geplande 140m. Officieel is de toren dus mislukt, maar nu is hij wel Liwwadders skeve trots!!"

Ik heb hiervoor craft cardstock gebruikt in combinatie met een oud vel papier met een verweerde uitstraling van Sirius Hobby. Het groene is van Making Memory's Paperie, aangevuld met kant en bloemetjes. De afbeeldingen zijn oude ansichtkaarten van de Oldehove gevonden op http://www.friesfotoarchief.nl/.

Fijn weekend alvast.
Greetz
Klaske


2 opmerkingen:

  1. Helemaal super Klaske!!! Ben weg van alle oude dingen in Liwwadden en als je dan zoals ik in Canada zit, en deze LO ziet..... Prachtig meid!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. prachtig klaske!! super dat je weer meedeed!!

    BeantwoordenVerwijderen