Pagina's

vrijdag 6 november 2009

even reclame maken

Even een beetje reclame maken zoals ik afgelopen week al beloofde.
Vorige week is de eerste thriller uitgekomen van één van de meiden uit mijn vriendinnenploeg. Morgen (7-11) wordt het boek gepresenteerd bij Boekhandel Van der Velde in Leeuwarden. De flaptekst is al superspannend . Verder ben ik helaas nog niet… Mocht het voorlopig wat stiller van mijn kant zijn, dan weten jullie waar ik naast mijn werk en klussen in/ om huis mee bezig ben: lezen!Nachtvlucht – Anita Terpstra
ISBN 9789023456919
Prijs: € 18,90

Liv is na een ongelukkige liefde teruggekeerd uit Kenia en heeft voorlopig onderdak gevonden bij haar ouders op een Friese boerderij. Daar op de dijk hoopt ze tot rust te komen en haar leven weer richting te geven.

Dan voltrekt zich een familiedrama. Livs broer Ron, een politieagent die in scheiding ligt, en zijn gezin worden dood in huis aangetroffen. Heeft haar broer de controle over zichzelf verloren of zijn er andere machten in het spel? Tegen de zin van haar familie gaat Liv in het dorp op onderzoek uit. Langzaam begint ze meer informatie te krijgen over de laatste zaak waar Ron mee bezig was. Waarom bewaarde haar broer een krantenartikel over een oude moordzaak in zijn agenda?


Veel plezier met lezen!
Greetz!
Klaske

1 opmerking: