Pagina's

dinsdag 25 augustus 2009

nieuwe lay out overload ;-)

De sketch van deze maand van het Wij-DUS blog was geen gemakkelijke vond ik. Heb twee pogingen gedaan en dit vond ik de beste (verderop in deze post de andere versie). Ik heb hem gemaakt van de nieuwe Jillybean Soup papiertjes die een paar weken geleden bij De Duif binnen zijn gekomen.

De sketch:

Mijn uitwerking:

Hieronder het resultaat van een paar weekjes scrappen...
Havin' fun, gemaakt met restjes van diverse lijnen en twee grappige foto's gemaakt op Ameland

Joy

Fun with Sid, Scrat & Friends, gemaakt naar aanleiding van de meest hilarische film van 2009

De andere lay-out naar aanleiding van de Wij-DUS sketch

So happy, foto vrijdag op Ameland genomen

Life is so good being myself again

Volgens mij is het wel duidelijk dat Revlie Schuit de laatste tijd een behoorlijke inspiratiebron is, haha. Heb het scrappen met journaling ontdekt en vind het zo gaaf!

Greetz!
Klaske

woensdag 12 augustus 2009

weer nieuwe lay-outs

Hierbij weer enkele lay-outs die ik het afgelopen weekend heb gemaakt. De eerste heb ik gemaakt voor de augustus-uitdaging van het Wij-DUS blog. De bedoeling was om het zomergevoel weer te geven. Nu zijn wij beide geen strand-types, dus zomerfoto's daarvan zijn lastig te vinden ;-) Maar zomergevoel is niet alleen strand, dat kan ook met mooi weer in de achtertuin zijn. En die zit momenteel vol met vlinders... Een echt zomergevoel...


Vertaling van de tekst: Komend voorjaar zullen we met onze tuin aan de slag gaan. We willen een tuin maken met grijze trommelstenen en grind of split. Wat mij betreft mogen alle oude planten en struiken er wel uitgetrokken worden. Op 2 na: de witte vlinderstruik in de voortuin en de paarse vlinderstruik in de achtertuin. Die 2 blijven staan. Het is bijna niet voor te stellen hoeveel vlinders er op dit moment in zitten. Het zien van al die mooie en fleurige vlinders, dat geeft pas echt een zomergevoel.

En dan nog 3 lay-outs van het afgelopen weekend.
Laat me never nooit meer los

Life's good now

Bumperkissing


En nog erg leuk: bij de bekendmaking van de juli-winnaar van het Wij-DUS blog zaten zowel het BW-autootje als de Skeve trots bij de top 10 favorieten van het designteam. YAY!!!!

Greetz!

maandag 3 augustus 2009

Lay-out overload

Hierbij weer een hele stapel lay-outs die ik de afgelopen anderhalve week heb gemaakt en ik me heb laten inspireren door de lay-outs van Revlie Schuit, één van de beste scrapsters die er is:


Onderstaande lay-out heb ik gemaakt voor de augustus challenge van het Scrappassion Challenge Blog. De uitdaging was om iets te maken met roze, groen en bling. Ik was eerst van plan om die challenge maar aan mij voorbij te laten gaan. Ik had geen idee wat ik daarmee zou moeten doen. Totdat ik de foto van mijzelf, Lizzy en Karin zag genomen op de bruiloft van Lizzy. Daar kwamen die kleuren wel heel erg passend in naar voren. Dus vandaar onderstaande lay-out met veel roze, groen en glitter:Greetz!