Pagina's

zaterdag 26 september 2009

Uitwerking sketch Wij-dus blog september

Het Wij-dus blog heeft elke maand twee uitdagingen. De eerste van deze maand was het thema "back to school". Die heb ik aan mij voorbij laten gaan. Back to school is in mij beleving een superdrukke periode. Op mijn werk bij een educatieve uitgeverij hebben wij het bij de start van het schooljaar meer dan druk met de uitlevering van boeken en alles wat daarbij komt kijken... Maar om daar nou over te scrappen... Nou nee!

Maar met de september-sketch van het Wij-dus blog kon ik wel uit de voeten:

Mijn uitwerking:

Sinds ik met jou ben, weet ik pas wat het is om thuis te komen in een relatie vol liefde. Voor het eerst het gevoel dat het helemaal klopt. Ik ben mezelf weer, dus druk, jij geeft mij de rust. Respect van 2 kanten. Het leven is met jou zo veel mooier en gemakkelijker. Hou van je!

Groetjes
Klaske

Rond de zomer af - SA Forum

Onderstaande lay-out heb ik gemaakt voor de september/oktober challenge van het SA Forum, de opdracht was "Rond de zomer af".

Een foto van ons tweetjes gemaakt tijdens ons bezoekje aan de hunebedden in Borger, nadat we de wandelroute "het Bijvoetpad" hadden gelopen.


Fijn weekend,
Greetz!
Klaske

zondag 13 september 2009

lettertjes van de Hema

Ik vond gister deze gave foam-glitter lettertjes bij de Hema in Burgum. Koopje: 260 letters voor € 2,50. Ben nu al druk aan het bedenken wat ik met de knalgroene en oranje lettertjes kan doen...

Pink Ribbon Geluksarmband

(Ik heb inmiddels al meerdere armbandjes van Pink Ribbon, maar ik vind die van 2009 verreweg het mooiste)

Famylje Sinnebrilstra

(Familie Zonnebrilstra. Tijdens de cross van 2008 is het behoorlijk zonnig op het terrein aan de Zuidermieden. Een zonnebril is dan geen overbodige luxe. En daarbij houdt hij de zandkluiten tegen die opspatten door de auto's.)

Fijn weekend nog!

zaterdag 12 september 2009

enkele nieuwe lay-outs

Weer enkele nieuwe lay-outs. Bij de bovenste twee heb ik restjes van My Little Yellow Bicycle's Love Letters opgemaakt. Het idee van de bovenste lay-out heb ik geleend van Revlie Schuit. Zij heeft op haar blog ook enkele van dit soort lay-outs staan. Leuk om op regelmatige momenten te doen en te kijken of er ook dingen veranderen...

Klaske sept 09

1 healjier

Geel-blauw

Ladies in Hallum


Fijn weekend alvast!
Greetz!
Klaske

zondag 6 september 2009

nieuwe lay-outs eind augustus/ begin september

Hierbij weer een stapeltje nieuwe lay-outs die ik de afgelopen twee weken heb gemaakt:

Sailing Home

No efkes gjin nocht oan foto's !!! (Nu even geen zin in foto's!!!)

Dagje uit

Sikke-boy

SurprisedGreetz!
Klaske