Pagina's

zondag 25 oktober 2009

sketch pagemaps

Ben maar even aan de hand van een juni-sketch van Pagemaps gaan werken, want de inspiratie wil momenteel niet echt komen... Nu zijn er gelukkig heel veel sites met hele leuke sketches, dus wat dat betreft kan ik voorlopig wel even vooruit ;-)Bij het arrangement van ons weekendje in het Bilderberg Hotel in Oosterbeek zat ook een bezoek aan Kasteel Doorwerth. Het is een mooi kasteel, maar toch vonden wij beide de wandeling ernaartoe, over de stuwwal, door de bossen en over de Italiaanse Weg een stuk mooier. Het heeft echt wel wat, zo'n groot kasteel, maar Piter en ik zijn toch liever buiten. Ook al regende het die dag...

Fijne zondag nog!
Greetz!
Klaske

zaterdag 17 oktober 2009

Ow Oldehove, kien wat staast weer skeef

Afelopen dinsdag waren we in de stad en toen we terugliepen naar de parkeerkelder onder het Oldehoofster Kerkhof, zagen we dat de deuren van de Oldehove openstonden. Er bleek een gezelschap de toren te beklimmen en na een babbeltje met de twee gastheren van de Oldehove mochten ook wij de 183 treden beklimmen om zo op ruim 40 meter hoogte op onze skeve trots te staan (hangt 1,68 meter uit het lood in noordwestelijke richting). Het was superhelder weer, waardoor we echt heel ver konden kijken. Echt heel gaaf om zo ôns stadsie van boven te aanschouwen. En dan ben ik ook weer blij dat ik mijn camera altijd in mijn tas heb zitten ;-). Toen we weer op de grond stonden zette P. "Ow, Oldehove" in, die we gezamenlijk maar even hebben afgemaakt. Is weer eens wat anders dan "twee kleuren geel-blauw", haha.

Voor een lay-out met foto's van dinsdag heb ik de oktober-sketch van het Wij-dus blog gebruikt, samen met papiertjes en papier en jewels uit de Halloweenkit die ik met de september-sketch heb gewonnen.


Ow, Oldehove
Kind wat sta je weer scheef
Als ik je gepasseerd ben, ben ik blij dat ik nog leef
Ik denk zovaak als ik langs je kom
Nog 1 zo'n beste windvlaag, dan gaat het zooitje om!


Fijn weekend nog!
Greetz!
Klaske

dinsdag 13 oktober 2009

Wachtsje op Guus

Afgelopen week heb ik sketch #72 van Creative Scrappers uitgewerkt:


Wachtsje op Guus, 5 juny 2009

De foto is genomen toen we in het ALS stonden te wachten op Guus zijn Groots met een zachte G, uit en thuis.

Greetz!
Klaske

vrijdag 9 oktober 2009

Plopsaa enzo

Ik zat vanochtend een beetje rond te neuzen op het Wij-dus blog en zie ineens dat ik door de kleine meid van Mireille uit de bak met lootjes ben getrokken als winnaar van september. Superleuk. Ben erg benieuwd naar de kit...


En nog wat lay outs:
Plopsaa...!!

We zijn in Coo, aan de voet van de Amblève-waterval. Aan de andere kant van het water ligt Plopsa Coo, de speeltuin van Studio 100. Piter is mijn fotomaken zo onderhand wel een beetje zat en roept tijdens het maken van deze foto ineens luid “Plopsaa!!” Het wordt allesbehalve een serieuze foto maar ik moet nog steeds lachen als ik aan het moment denk en deze foto zie. We hebben zo’n plezier gehad.

Ameland

Les Gottales

Noch in hiele tour (nog een hele tour)

Nu staan we nog "fris en fruitig" op een kleine brug over de Salm bij Trois Ponts. Net begonnen aan de wandeltocht naar "Le Tour Leroux". Een kuier van zeven kilometer in totaal. Het laatste stuk naar de uitkijktoren is een stuk van een anderhalve kilometer waarbij we zo'n 120 meter de hoogte in gaan via onverharde bospaden. Op het moment dat we deze foto maken hebben we er nog geen weet van, maar deze kuier wordt letterlijk en figuurlijk een hele toer.

Fijn weekend alvast!
Greetz!
Klaske

zondag 4 oktober 2009

Dierendag challenge Wij Dus

De oktoberchallenge van het Wij-dus blog staat in het teken van dierendag... Ik had nog enkele foto's liggen, die ik hiervoor goed kon gebruiken:

De Halligen-katten

Sjefke (1994 – 2005)
Struiner, muizenvreter, boerderijkat, goed, groot
Gurbe (1996 – nu)
Blauw sokje sinds 4-10-99, lui, gek op Sikke, slijmbal
Lotte (1995 – nu)
Een echte dame, klein en eigenwijs, gek op slagroom


Toarstich waar ;-) (dorstig weer)

Overal zet je bakjes drinkwater neer, maar je hebt je nog niet omgedraaid of meneer hangt met zijn koppie in het smerige bloemengieterwater… Heerlijk!

Fijn weekend nog!
Greetz!
Klaske