Pagina's

zondag 26 december 2010

Kalender en nog geen Elfstedentocht

Net zoals zo ongeveer alle scrappers in Nederland heb ik ook dit jaar onze kalender weer gepimpt... de standaardkalender is niet zo heel erg aantrekkelijk en aangezien de kalender ook in de scrap-computerkamer staat, moet ie wel in stijl natuurlijk.

Voor:

Gemaakt met restanten van My Little Yellow Bicycle Travel en mijn nieuwste Quickutz Stans:

Enneh, voor wie denkt dat de Elfstedentocht op komst is:

Het finishbord bij de finishplaats van de Elfstedentocht mist sinds gisterochtend (vermoedelijk voor een oudejaarsstunt). Vorige week was er een of andere weerman die voor deze week een Elfstedentocht voorspelde. Veel mensen meteen hartstikke gek, voorpaginanieuws op de Telegraaf, de nodige merchandise in productie enzovoort. Idioterie! Misschien komt ie ook wel dit seizoen, je weet maar nooit. Maar in ieder geval niet deze kerstvakantie. Daarvoor is het ijs op veel plaatsen nog te dun. Zeker als er duizenden mensen overheen moeten. Er ligt nu in ieder geval wel genoeg om een beetje recreatief te kunnen schaatsen. En dat hebben we dan ook al 2 dagen heerlijk gedaan op de Bonkevaart:


Greetz!
Klaske

1 opmerking:

  1. Helemaal leuk! Die kalender is flink verbeterd zeg! En wat gaaf dat jullie al lekker recreatief geschaatst hebben! Hier lag een pak sneeuw van zo'n 35cm dus schaatsen...nee niet echt, haha!

    BeantwoordenVerwijderen