Pagina's

zondag 24 januari 2010

sketch

Gister stond er een sketch op het Scrapotheek Forum, waarmee een extra punt voor de kwartaalchallenge te verdienen was:
Fijne dag nog!

Greetz!
Klaske

vrijdag 22 januari 2010

Scrapotheek Kwartaalchallenge februari-foto

De opdracht luidt: Een lay-out over alles wat te maken heeft met liefde…
Ik heb “kleffe” foto’s genoeg van P. en mij en zat vanavond heel lang te dubben welke foto (‘s) ik zou nemen en wat ik daar dan mee moest doen. Totdat ik bedacht dat “alles wat te maken heeft met liefde” natuurlijk heel breed is. Ondertussen zit P. in het Cambuur-stadion bij SCC-Veendam. Ik luister naar het live-verslag op Omrop Fryslân en door het huis slingeren geel-blauwe sjaaltjes, clubblaadjes en SCC-dvd’s… Eureka! Het onderwerp van deze lay-out is geboren: Clubliefde!!!Greetz!
Klaske

PS. Eindstand 1-0. Goal in de 9e seconde van Reza!!!!!!

donderdag 21 januari 2010

Reinkuier

Voor de januari sketch-lift challenge van de kwartaalchallenge van het Scrapbookforum moest je onderstaande kaart als inspiratiebron nemen voor een LO of kaart:

Ik ben uitgegaan van de vormen: staande rechthoek, liggende rechthoek en cirkel:

In oktober 2009 zitten we een weekendje in een hotel in Oosterbeek (Gelderland). De tweede dag lopen we over de Italiaanse weg van het hotel naar Kasteel Doorwerth. Een prachtige wandeling over een schitterende slingerweg met geweldige hoogteverschillen. Wat is de natuur hier mooi. Ondertussen krijgen we nog een aardige bak water op ons hoofd, maar dat mag de pret niet drukken, we genieten van de omgeving en hebben een hoop lol samen!!!

Greetz!
Klaske

woensdag 20 januari 2010

In dei Amelan

Bij de januari-techniek opdracht van de kwartaalchallenge van het Scrapotheek forum is gebruik van stippen en strepen "verplicht".De fotocollage heb ik met Picasa van Google in elkaar gefreubeld.
Voor een ideaal dagje uit heb ik niet veel nodig: Mezelf ;-), Piter én een auto om op Holwerd te komen. Zo ook op 21 augustus 2009. Net na negen uur stonden we al op de pier op de half tien boot te wachten. Na een heerlijke overtocht van drie kwartier varen in het zonnetje zijn we op het eiland. Een cappuccino met wat lekkers in Nes en dan op de fiets door de duinen naar West, richting de vuurtoren. Ook al heb ik hoogtevrees, ik wil erop. Ontspannen is anders, maar ik heb tenminste wel Ameland vanaf een meter of vijftig hoog gezien. Daarna fietsen we nog een klein stukje door naar The Sunset, met het mooiste terras van het eiland. Hier gaan we heerlijk relaxen op de grote loungebanken. Zon, zee, strand, lekker eten en wij saampies. Goede combinatie! Al dat lekker eten moet er natuurlijk wel weer even afgewandeld worden, dus lopen we over het strand naar de opgang bij het Nam-pad. Het mooiste stukje van Ameland. Via de Hollumerduinen maken we zo een heerlijk rondje en lopen we weer langs de vuurtoren naar onze fietsen, die nog bij The Sunset staan. Via de Waddenzeedijk fietsen we het hele stuk weer terug naar Nes. Het is al behoorlijk laagwater. Dat merken we ook op de half zes boot. Die doet er bijna twee keer zo lang over om op Holwerd te komen. Maar dat mag de pret niet drukken. In 2010 wil ik weer!!!

Greetz!
Klaske

zondag 17 januari 2010

Kwartaalchallenge Scrapotheek

Op het forum van De Scrapotheek is een kwartaalchallenge. Per maand 6 verschillende opdrachten. Ik heb geen idee hoever ik kom, maar het is in ieder geval erg leuk om mijn hele stapel foto's met dit soort challenge's weg te werken.

Voor de Januari-Foto-Challenge moest er een foto met sneeuw of ijs gescrapt worden. En in 1979 lag er ook sneeuw. Ik heb hem gecombineerd met Sketch # 84 van Creative Scrappers.
Voor de Januari-Kleur-Challenge moest er een lay-out komen met de kleuren zwart, grijs en oranje:


Greetz!
Klaske

zaterdag 16 januari 2010

Sketch A-2

Dit weekend kwam de 2e Dare/ Sketch van het SA-forum online. Ik ben met de sketch aan de slag gegaan vanavond:
Greetz!
Klaske

vrijdag 15 januari 2010

Nieuwe spullies!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ik had nog wat verjaardagsgeld over. De Scrapotheek had allemaal leuke spulletjes liggen:Fijn weekend alvast!
Klaske

dinsdag 12 januari 2010

tulpen

en nog een snelle van vanavond, voor het Scrappassion Challenge Blog. De januari-uitdaging was het thema "Ik hou van Holland". Tsja, dan komen die fotootjes van de tulpenvelden in Callantsoog van afgelopen mei toch goed van pas (en kom ik van mijn restjes Jillybean Soup af) ;-)


Greetz!
Klaske

Vrijdag de 13e

Op de site van Made by Maly was de uitdaging om een zwart/wit foto met blauw en roze papier te combineren. Hier mijn poging... Op de foto komen de kleuren niet echt goed uit (het is te donker voor een goede foto), het roze is in het echt meer magenta.Greetz!
Klaske

zondag 10 januari 2010

nieuw werk

Twee lay-outs van deze week. De eerste is voor het SA-forum: sketch A-01 van de sketch/dare cyclus.
Sketch:

Uitwerking (klikken is groter):


En een terugblikje op 2009: de albums die niet uit de cd-speler van de auto zijn weg te slaan (klikken is groter):

Fijne (sneeuw)zondag nog!
Greetz!
Klaske

dinsdag 5 januari 2010

Something completely different

Afgelopen weekend is één van de bestelde boeken van Cathy Zielske bezorgd. Het heeft me al heel wat uurtjes kijk- en leesplezier opgeleverd. Ik wil wat meer "verhalen" vertellen met mijn lay-outs, als soort van documentatie voor later. Naar aanleiding van het boek heb ik twee strakke lay-outs gemaakt, waaraan geen snipper dessinpapier te pas is gekomen. Leuk om zo eens af te wisselen. Tuurlijk blijf ik ook nog andere dingen maken, ik vind het werken met dessinpapier ook erg fijn om te doen! Maar vind onderstaand resultaat errug gaaf!Greetz!
Klaske

maandag 4 januari 2010

2 nieuwe lay outs

Twee lay-outs van de afgelopen dagen.

Keukenplannen:

In ons huis zit niet echt een grote keuken
(zeg maar gerust: er zit een hele kleine keuken in)
Nu hebben we het plan bedacht om de uitbouw hoger te maken,
de bijkeuken wat kleiner te maken
en dan daar een nieuwe grote keuken in te zetten
Het is een plan voor over een jaar - anderhalf jaar,
maar we hebben al precies in ons hoofd hoe onze nieuwe keuken eruit gaat zien.


Ik hou van Hollandse muziek:
Onderstaande lay-out is gemaakt, geïnspireerd op een pagina uit één van Cathy Zielske's boeken, gecombineerd met het januari-thema van een challenge-blog. De foto is een beetje slecht ivm het donkere weer...

Greetz!
Klaske