Pagina's

zondag 28 februari 2010

cropdagje gehad

Gister ben ik naar Charlotte geweest. Zij had een scrapweekend georganiseerd met meiden van het Scrapdelight-forum en vroeg of ik ook zin had om daarbij te zijn. Een woonkamer vol (echt letterlijk vol!!!) met allemaal scrapspullies. Ik dacht dat ik veel spul had, maar toen ik dat zo allemaal zag, bedacht ik me dat ik echt maar ontieglijk weinig scrapgoodies heb. Jeminee, wat een apparatuur, benodigdheden, stempels, ponsen etc...

Het was echt ontzettend leuk om Charlotte in het echt te leren kennen en die andere meiden te ontmoeten. Ontzettend hartelijk en belangstellend. En zo ontzettend gaaf om gewoon scrapsters in het echt te ontmoeten. Dat ik niet de enige ben die deze hobby heeft. Het was echt heel gezellig!!! Super!

Ook zijn we gistermiddag nog naar Art Journey in Sleen geweest. Was maar een halfuurtje rijden vanaf Charlotte. Daar heb ik een paar tekststempeltjes en cat's eye inktblokjes en een papierblokje gekocht.

En ik heb het zowaar gepresteerd om twee lay-outs te maken:
Eentje met het geweldige Generation Z papier van My Little Yellow Bicycle:


Eentje voor de kwartaalchallenge, de maart-inspiratie challenge, waarbij inspiratie gehaald moest worden uit het volgende plaatje:


Ik ging voor de kleurcombi:Greetz!
Klaske

donderdag 25 februari 2010

extra kaartje kwartaalchallenge

Gister was er een kaartensketch online gezet, waarbij 1 punt voor de sketch te verdienen was + een extra punt wanneer de kleurcombi wit/ zwart/ lime en magenta werd gebruikt, samen met bling. Hier de sketch:


Mijn snelle kaartje:Greetz!
Klaske

maandag 22 februari 2010

een paar kaartjes

Hierbij wat kaartjes gemaakt voor de Kwartaalchallenge:

Een kaartje voor een hele lieve collega die in 15 weken 15 kilo is afgevallen. Zo superknap!!! Bij deze uitdaging moest er een Making Memories product gebruikt worden. Ik heb gebruik gemaakt van het Paperie Paperblock:


Een kaartje voor lieve vrienden die hun 2e kindje in september verwachten. Bij deze opdracht moest er gebruik gemaakt worden van distress ink. Ik heb maar 1 blokje inkt. Vind het vaak "viezig" worden als ik ermee aan de slag ga, maar vind dit resultaat erg geslaagd:


En een andere lieve vriendin is twee weken geleden in ondertrouw gegaan. Hierbij moesten er Maya Road producten gebruikt worden, oftewel de journalingtag en het postzegeltje:


Ik heb nog een 4e kaartje gemaakt, voor de maart-sketch van de kwartaalchallenge, maar de jongedame in kwestie heeft hem nog niet gezien, dus die plaats ik pas nadat ze hem op zaterdag voor haar verjaardag heeft gekregen.

Greetz!
Klaske

zondag 21 februari 2010

museumhaven yn 'e snie

weer een sketch van de kwartaalchallenge uitgewerkt:
(de foto is niet al te best, ik zal een keer overdag een nieuwe foto maken)

Museumhaven in de sneeuw
Op 10 januari 2010 had Lauwersoog meer weg van Nova Zembla dan van een toeristisch plaatsje. De sneeuw lag een halve meter tegen het Booze Wijf op en het was bijna geen doen om met het kleine autootje op Lauwersoog te komen. Het leverde wel mooie plaatjes op, maar ik was blij toen Piter veilig en wel weer thuis was.Greetz!
Klaske

donderdag 18 februari 2010

Projectjes van deze week

Dinsdag was er weer een extra workshop voor de kwartaalchallenge, stap voor stap werd uitgelegd hoe je een doosje van grijsboard kon maken. Hierbij mijn versie:De A4 dare-sketch van het SA-forum was onderstaande sketch:


Vandaag kreeg ik met de post het bestelde paperblock en journal tablet van Generation Z van My Little Yellow Bicycle. Ideaal om een stoere lay-out mee te maken:
Greetz!
Klaske

zondag 14 februari 2010

weer wat kwartaalchallenge-uitwerkingen

De februari-inspiratie challenge van de kwartaalchallenge van De Scrapotheek moest geinspireerd worden op de volgende lay-out:


Mijn uitwerking:


En alvast voor maart: gebruik lichtgroen en donkergroen:


Greetz!
Klaske

dinsdag 9 februari 2010

extra layout kwartaalchallenge

Vanochtend was er weer een extra sketch geplaatst bij de kwartaalchallenge van De Scrapotheek:


Ik heb er een behoorlijke clean&simple layout van gemaakt. Dat past ook bij de foto's: onze woonkamer is ook redelijk rechtlijning zonder al te veel poespas.Greetz!
Klaske

zondag 7 februari 2010

de mooiste van 2009

Op verschillende blogs zag ik dat scrapsters hun favoriete lay-outs van 2009 toonden. Een blader-rondje door mijn 2009-map leerde dat ik in 2009 maar liefs 75(!) lay-outs heb gemaakt. Een keuze maken uit de mooiste is erg lastig, maar toch: hierbij een selectie van mijn mooiste/ meest betekenisvolle lay-outs van 2009:

Greetz!
Klaske

vrijdag 5 februari 2010

vintage

Bij het SA-forum werd ik uitgedaagd om een vintage layout te maken, compleet met inktrandjes, kant/ lint en bruine tinten. Bij de januari-inspiratie-kwartaalchallenge moest er gebruik gemaakt worden van een vintage-afbeelding. Ik heb beide gecombineerd. Het plaatje linksboven is van de kwartaalchallenge...Fijn weekend alvast!
Klaske

dinsdag 2 februari 2010

Sketch A3

Mijn uitwerking van de A3 sketch van het SA-forum:
In de week van 22 tot en met 25 juni zijn we samen een week naar de Ardennen in Belgiƫ. Op de 3e dag maken we een wandeling naar Le Tour Leroux op de berg naast het dorpje Trois Ponts. Het eerste stuk van de wandeling gaat langs het sprookjesachtige watertje La Salm. Een oude spoorbrug op de achtergrond, prachtige bossen, smalle paadjes, schitterend weer en we hebben veel plezier op onze 1e vakantie samen. Het leven kan soms zo simpel en mooi zijn!Greetz!
Klaske

Weer wat uitwerkingen kwartaalchallenge

Mijn roze-rood uitwerking van de kwartaalchallenge van de Scrapotheek. Niet helemaal mijn kleurencombi, maar toch vind ik hem wel aardig geslaagd:Afgelopen woensdag heb ik via het forum van de Scrapotheek meegedaan aan een online workshop en daar twee kaartjes gemaakt. Het zijn snelle kaartjes, maar de ideetjes erachter vind ik heel gaaf om nog eens te gebruiken:


En nog een paar kaartjes gemaakt, met de kaartjes van Hanneke als voorbeeld:Greetz!
Klaske