Pagina's

zaterdag 28 augustus 2010

3 LO'tjes

Nog drie LO'tjes die ik onlangs heb gemaakt, maar hier nog niet heb laten zien:

Modelhondje:


FF relaxe


Tragedie


Greetz!
Klaske

maandag 23 augustus 2010

De reizende stempellap

Op het Scrapotheek-forum heb ik meegedaan aan het onderdeel "de reizende stempellap". Marjolein had een set stempels uit haar winkel gezocht en deze stempelset maakt een rondje langs de deelnemers. Aan de deelnemers de taak er leuke projecten mee te maken. Ik heb er twee 8*8 LO'tjes mee gemaakt:En dit was de stempelset:


Greetz!
Klaske

maandag 16 augustus 2010

De vraag


Daar zitten we dan, op een bankje op het dek van de MS Oerd, onderweg van Ameland naar Holwerd. Ik maak wat foto’s van jou en we praten over vanalles en nogwat. Ik heb er nog geen weet van wat er over een paar minuten gebeuren zal. Op datzelfde bankje, op dezelfde Oerd, midden op de Waddenzee zul je mij vragen of ik me op vrijdag 13/8 met jou wil verloven. En daar hoef ik niet lang over na te denken. En midden op de Waddenzee zal ik ‘ja’ zeggen!!!

Greetz!
Klaske

zaterdag 7 augustus 2010

Zeepkettingen

Op het Scrappen Noord Nederland forum hadden diverse dames al hun mooie zelfgemaakte zeepkettingen getoond. Vanochtend heb ik mijzelf er ook maar eens aan gewaagd:
Fijn weekend!

Greetz!
Klaske

zondag 1 augustus 2010

2 LO's op 6*12 met Cherry Arte

Een tijd geleden had ik bij de Scrapotheek al het mooie His & Her Basics van Cherry Arte besteld, maar er eigenlijk nog niet zoveel mee gedaan (ik heb iets te veel papier, haha), maar gister kreeg ik een idee voor 2 6*12 LO's:
(heerlijk, we gaan weer een dag naar het mooie Ameland. Op de boot begint het genieten al!)

Greetz!
Klaske