Pagina's

dinsdag 28 september 2010

kaartjes voor A Sister's Hope en een LO

Op het Scrapotheekforum wordt elke week een challenge gehouden voor het blog van A Sister's Hope. Deze kaartjes probeert Saskia te verkopen op markten/ braderieën en in haar webwinkeltje. Met de opbrengst van deze kaarten wil zij proberen deel te nemen aan de 60 kilometer lange wandeltocht A Sister's Hope. Hiervoor is veel geld nodig om uberhaupt te kunnen starten. Aan zo'n goed doel lever ik graag mijn bijdrage. Voor de B-ronde van de wekelijkse challenge heb ik ook weer enkele kaartjes gemaakt:

Twee kaartjes gemaakt met het papier dat bij een uitgave van het Flow-magazine zat:


Een kerstkaartje:


Nog een LO'tje dat ik afgelopen week heb gemaakt:


(een boel pret samen)

De afgelopen jaren had ik een abonnement op de Nederlandse tijdschriften Creatief met Foto's en Scrapbookmagazine. Helaas kon ik hieruit weinig inspiratie meer halen en heb die abonnementen dan ook stopgezet. Zo nu en dan schafte ik een Scrapbooktrends magazine aan, maar na een paar nummers had ik ook dat wel een beetje gezien. Via tips op onder andere het Scrapotheekforum kwam ik bij het Franse Histoires de Pages terecht. Wow, wat een inspiratie op de site alleen al. Geïnspireerd hierdoor heb ik een abonnement genomen (dat was nog wel even puzzelen met 4 jaar VWO-Frans) en afgelopen weekend kreeg ik mijn eerste nummer in de bus. En wat is dat gáááááááf zeg. Bijna 100 pagina's inspiratie/ ideeën en prachtige voorbeelden. Nu alleen nog wat tijd zien te vinden ;-)


Greetz!
Klaske

zaterdag 18 september 2010

2 LOt'jes en een kaart

Hier nog de 3e lay-out waar ik tijdens de crop in Eext al aan begonnen was:

Edit: nog even een vertalinkje:
Ons vakantiehuisje tijdens onze minivakantie in de Duitse Eifel. Wij kozen het kleinste huisje van het park: dit punthuisje in de bossen


Say cheese:

En nog een kaartje:

Heb nog meer kaartjes gemaakt, maar die plaats ik pas zodra de ontvangers jarig zijn geweest...

Greetz!
Klaske

zondag 12 september 2010

weer enkele kaartjes

De afgelopen dagen heb ik weer een aantal kaartjes gemaakt.

Twee voor de "A Sisters Hope" - kaartenwedstrijd op het Scrapotheekforum:

Hier nog enkele kaartjes die ik voor de vorige kaartenwedstrijd voor "A Sisters Hope" heb gemaakt:

Op het Scrapotheekforum doe ik in oktober mee aan de Halloweenkaarten-swap. Hierbij alvast enkele kaartjes die ik daarvoor heb gemaakt:

En een kaartje voor een collega die morgen een zware operatie zal ondergaan:

Greetz!
Klaske

maandag 6 september 2010

een dagje croppen in Eext

Afgelopen zaterdag organiseerde Anneke van het SNN-forum een crop voor forumleden bij haar in de workshopruimte in Eext. Samen met Wiebine en Charlotte ben ik hiernaartoe gereden (heb onderweg zo ontzettend veel gelachen!!) en heb daar nog 15 andere forumleden in het echt leren kennen. Ontzettend leuk!!! Anneke heeft echt een supermooie en grote workshopruimte aan haar huis. Het was een genot om daar gezellig met medeforumleden te croppen, heerlijk te lunchen, te beppen et cetera. Anneke, nogmaals dank voor je ongelooflijke gastvrijheid...

Een sfeerimpressie:
Heb zowaar ook nog twee layouts weten te produceren. De derde is nog niet helemaal zoals ie moet zijn, dus die volgt binnenkort:

Havin'fun (8*8):

Lekker koese (12*12):

Greetz!
Klaske

woensdag 1 september 2010

kaartjes

Onlangs diverse kaartjes gemaakt, maar hier nog niet laten zien:

Greetz!
Klaske