Pagina's

zaterdag 27 november 2010

2 nieuwe LO's

Een 8*8 met het mooie Pyrus van Basic Grey:


En nog een 12*12 met Like Father Like Son van Fancy Pants, samen met glimmerchalk en witte inkt:


Greetz!
Klaske

dinsdag 23 november 2010

Just feel free to be yourself

En hier de LO die ik gister heb afgemaakt. De achtergrond is gemaakt met glimmerchalk:


Greetz!
Klaske

maandag 22 november 2010

2 kaartjes

Twee kaartjes die ik de afgelopen week heb gemaakt:

En nog een kaartje, geinspireerd op een kaartje van Anja:

Ik heb ook nog een 12*12 LO gemaakt, maar het is nu te donker om die mooi op de foto te kunnen krijgen. Die volgt dus later...

Greetz!
Klaske

zaterdag 13 november 2010

Nachtvlucht - Anita Terpstra

Vorig jaar rond deze tijd postte ik een blogpost over het boek Nachtvlucht van Anita Terpstra. Anita is één van de meiden uit mijn vriendinnenploeg. Inmiddels maakt Anita met Nachtvlucht kans op de titel "beste thrillerdebuut van 2010". Hiervoor kan ze nog wel wat stemmen gebruiken. Een brutale vraag van mij aan de lezers van mijn blog: zouden jullie op Anita haar boek willen stemmen via:

http://www.crimezone.nl/verkiezing/index.php
Nachtvlucht – Anita Terpstra
ISBN 9789023456919
Prijs: € 18,90

Liv is na een ongelukkige liefde teruggekeerd uit Kenia en heeft voorlopig onderdak gevonden bij haar ouders op een Friese boerderij. Daar op de dijk hoopt ze tot rust te komen en haar leven weer richting te geven.

Dan voltrekt zich een familiedrama. Livs broer Ron, een politieagent die in scheiding ligt, en zijn gezin worden dood in huis aangetroffen. Heeft haar broer de controle over zichzelf verloren of zijn er andere machten in het spel? Tegen de zin van haar familie gaat Liv in het dorp op onderzoek uit. Langzaam begint ze meer informatie te krijgen over de laatste zaak waar Ron mee bezig was. Waarom bewaarde haar broer een krantenartikel over een oude moordzaak in zijn agenda?


Als je gestemd hebt, laat dan hieronder een berichtje achter. Onder de stemmers verloot ik eind november een rakje!

Greetz!
Klaske

donderdag 11 november 2010

kaartjes

Hier enkele kaartjes die ik recentelijk heb gemaakt:

De rechterkaart is voor de c2-challenge van A Sister's Hope. Ik vond m zo leuk dat ik hem nog maar eens heb gemaakt, dan bestemd voor hele goede vrienden die hun 2e kindje verwachten:

En hier een stoer kaartje voor een stoere knul die vorige week 2 werd en deze week ook nog eens bekend maakte dat ie "grote broer" wordt.

En deze kaart was voor het nichtje van eerder genoemde stoere knul. Deze mooie jongedame werd vorige week 3!

Greetz!
Klaske

zondag 7 november 2010

nog 3x een LO

De kleurencombinatie van de laatste LO (over Criminal Minds) vond ik erg gaaf, dus daar ben ik nog even mee verder gegaan:

Oerd (12*6)

De Oerd, 1 van de 2 boten waarmee je naar Ameland kunt. De boot betekent voor mij het varen naar een dag relaxen en genieten, maar heeft daarnaast een 2e speciale betekenis: midden op het Wad, op het dek van de Oerd heeft Piter mij ten huwelijk gevraagd!

Flikken (11*8,5)

1 van de leukste tv-series uit Nederland is Flikken Maastricht. Een spannende politie-serie met goede acteurs, leuke verhaallijnen en een mooie locatie. Maar eerlijk is eerlijk: de achtervolgings-scènes zijn heel knullig, het lijkt soms wel Bassie en Adriaan in Maastricht...

In Steffeln (8*8)


Greetz!
Klaske

zaterdag 6 november 2010

Kaartje en een LO

Een 6*12 LO, oftewel een halfmap:

(Ik keek eigenlijk nooit naar die Amerikaanse series op tv. Vaak vond ik er niets aan en kon ik mijn hoofd er niet bij houden. Door Piter leerde ik de serie "Criminal Minds" kennen, een serie over zogenaamde profilers van de FBI. Intussen hebben we al heel wat dvd-boxen gedownload en elke woensdagavond gaat de tv aan voor deze spannende en interessante serie...)

En nog een kaartje voor de C1 challenge van A Sister's Hope:

Greetz!
Klaske