Pagina's

donderdag 21 april 2011

druk, druk, druk...

Druk druk druk, zo druk dat ik eigenlijk niet meer aan scrappen toekom. Er liggen zat mooie papiertjes, leuke foto’s et cetera, maar ik kom er niet aan toe.

We hadden namelijk bedacht vooral relaxt naar de bruiloft toe te werken, morgen over 3 weekjes alweer. Maar het loopt toch ietsiepietsie anders dan gepland. Gelukkig wel op een hele leuke, maar ook stressvolle en drukke manier.

Als eerste kreeg vriendlief begin deze maand totaal onverwacht een andere baan bij dezelfde werkgever aangeboden (terwijl hij in januari bij diezelfde werkgever ook al promotie had gemaakt). Per 1 mei staat ie nu aan het hoofd van de keuken/ horeca van Restaurant het Booze Wijf en Lauwersoog Water Events. Super!

Ten tweede hadden we het ook regelmatig over het zoeken van een ander huis. Ons huidige huis is erg fijn, maar wel behoorlijk aan de krappe kant… We hadden bedacht ná de bruiloft maar eens wat fanatieker rond te kijken… Totdat we in het eerste weekend van april tijdens een rondje toeren terechtkwamen in de nieuwbouwwijk van Oentsjerk. Tot onze verrassing worden daar twee-onder-een-kap-woningen gebouwd. Het eerste blok van 2 woningen stond al. De bouwgrond voor de overige 6 woningen lag gereed. Na wat gegoogel kwamen we erachter dat er nog 3 woningen te koop zouden moeten zijn… Meteen in dat weekend een mailtje gestuurd naar de projectontwikkelaar om informatie. De maandagochtend erna hing de beste man aan de telefoon. Vanaf toen is het heel snel gegaan en vanochtend hebben we de koop-/aanneemovereenkomst getekend! We laten dus een huis bouwen!! Ik had veel dingen bedacht: een bestaande woning kopen, een opknapper o.i.d., maar nieuwbouw... Dat had ik nooit voor mogelijk gehouden, maar wordt nu wel werkelijkheid. Begin juni kan begonnen worden met de bouw en als alles volgens planning verloopt wordt de woning eind november/ begin december opgeleverd.


De auto hebben we alvast op de oprit gezet ;-)

Ondertussen worden de laatste zaken voor de bruiloft ook nog geregeld… Nu alleen nog mooi weer en dan wordt ook dat helemaal super!

Greetz!
Klaske

5 opmerkingen:

 1. hoi hoi

  Van harte gefeliciteerd met alles geweldig leuk voor jullie.
  Fijn he als alles een keer voor de wind gaat.
  Geniet er maar lekker van

  gr THAMAR

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie tijden breken voor jullie aan!!! geniet er van!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw gefeliciteerd met de aankoop van jullie nieuwe huis en de nieuwe baan van je man en jullie aanstaande huwelijk.
  geniet maar mooi van deze leuke dingen !!

  groetjes Ria S.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. kijk...dit zijn nou de goede en leuke berichten! Altijd leuk om te lezen! geniet maar van alles wat op jullie af komt, ook al is het druk. Het zijn stuk voor stuk leuke dingen en voordat je het weet is het voorbij. Ik ben echt blij voor jullie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd Klaske, super leuk nieuws allemaal!
  {en lekker weinig stress, zo vlak voor je bruiloft! hihi}
  Succes, maar vooral veel plezier de komende tijd!
  grt,
  corina

  BeantwoordenVerwijderen