Pagina's

zondag 1 mei 2011

Een nieuwe stap

Eindelijk weer eens gescrapt... O, ja heb ook nog twee kaartjes gemaakt, maar die moeten nog op de bus. Dus die komen later.

Het is op dit moment vrij hectisch: over een kleine twee weken is de bruiloft. Gelukkig is daar het meeste wel voor geregeld. Rondom het nieuwe huis en het in de verkoop zetten van het huidige is er wel het nodige regelwerk gedaan, plus hééééél veel opruimwerk. Pfffffffff. Er moest behoorlijk gezweet worden om het huis naar mijn zin te krijgen voor de foto's in de verkoopbrochure. Als alles meezit kan het huis over anderhalve week officieel in de verkoop. Dan is er hééél veel gebeurd in nauwelijks 4 weken tijd! Soms nog wel een beetje onwerkelijk, maar wel erg leuk!

De volgende lay-out gaat daar ook over:
Greetz!
Klaske

10 opmerkingen:

 1. Spannend al die dingen... heel veel succes met de verkoop en vooral heel veel voorpret toegewenst voor de aanloop naar de trouwerij!!

  Groetjes, Johanna

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk zo'n nieuwe stap! Spannend ook! Veel succes met de verkoop van jullie huis en met de laatste loodjes voor de grote dag!
  Oh, enne... je lo is weer superleuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw mooi Lootje.
  En Gefeliciteerd met jullie nieuwe huis, gaaf!!
  Succes met de laatste stappen naar jullie grote dag.
  Groetjes Miranda
  Ps. alle 5 de kaartjes zijn met Hazel gemaakt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo, een drukke tijd.. maar wel een spannende en leuke! Gefeliciteerd met het huis. Het is echt prachtig!! De lay out is ook super geworden. erg gaaf!
  Groetjes, Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat spannend allemaal
  Een mooie layout van jullie toekomstige woning.
  Gefeliciteerddddddddd

  Groetjes Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Spannende en drukke tijden dus bij jullie. Gelukkig kon je nog even ontspannen met een LO scrappen van jullie toekomstige huis! Mooie LO geworden Klaske!
  Groetjes,Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. En het blijft dus druk druk druk. Ik snap het wel helemaal! Ben drie jaar geleden zelf getrouwd, tijdens mijn afstudeerjaar, haha. Dat was ook druk. En op dit moment staan er hier ook veel veranderingen aan te komen, waaronder de poging tot het verkopen van ons huis. Ik wil je niet ontmoedigen, maar wij hebben ons huis nu al bijna 13 maanden in de verkoop staan. Leuk dat je een layoutje besteed hebt aan deze veranderingen! Succes met alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je hebt het er maar druk mee! Wat knap dat je dan toch iets uit je handen krijgt. En dan ook nog eens zo'n gave layout! Gefeliciteerd met jullie aankoop!

  groetjes, michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 9. hoi hoi

  gave LO, leuk hoor je nieuwe huis scrappen.
  Spannend hoor en dan de bruiloft die schiet ook al aardig op. Ik ga heeeeeeeel erg voor jullie duimen op mooi weer.
  fijn weekend gr Thamar

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk een nieuw huis. Succes met alles. En geniet van de aanloop naar de bruiloft. Het komt dichtbij nu. Gr Hetty

  BeantwoordenVerwijderen