Pagina's

zondag 28 augustus 2011

op de bodem van de Waddenzee

Begin augustus zijn we op een zondagochtend vroeg met de MS Silverwind naar de Engelsmanplaat in de Waddenzee gevaren. Op een gegeven moment is het schip vlak voor de zandbank voor anker gegaan en zijn we van boord geklommen. Eerst moesten we een stuk door het ca. 80 cm diepe water voor we op de Engelsmanplaat waren. Daar hebben we heerlijk anderhalf uur lang op blote voeten heerlijk over de bodem van de Waddenzee gelopen. Onvoorstelbaar dat slechts een paar uur later het water daar ruim een meter hoog stond... Het is en blijft een heel wonderlijk iets, dat getij...


En de bouwvak is weer afgelopen. Afgelopen dinsdag zijn de mannen aan het metselen geslagen:Vanmiddag zijn we even het huis in geweest en met de ladder omhoog gegaan naar de eerste verdieping. Het wordt zó gaaf!

Greetz!
Klaske

PS. Zelf ook eens een wandeling over de Engelsmanplaat maken? Lauwersoog Water Events verzorgt deze prachtige boottochten/ wandelingen. Zo'n tochtje kun je dan ook prima afsluiten met een heerlijke lunch of diner in Het Booze Wijf ;-)

7 opmerkingen:

 1. hoi hoi

  heerlijk he even uitwaaien. Wij hebben fam. in Noord-Holland wonen. Dan gaan wij ook even uitwaaien. Wat krijg je een mooi huis zeg!!
  fijne avond

  gr Thamar

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie LO en de foto is prachtig, het plezier spat eraf. Jullie huis schiet al mooi op zo te zien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw mooie lo klaske.
  Gaaf he dat dat kan.
  Jullie huis begint ook al aardig vorm te krijgen.

  Groetjes miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een pracht van een lo.

  Jullie huis begint al mooi op te schieten. Wanneer moet de oplevering zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel gaaf je LO!! Superfoto! En wat schiet jullie huis al lekker op zeg! kUnnen jullie de kerstboom er dit jaar al in zetten of wordt het wat later?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een dagje naar Schiermonnikoog is dat de moeite waard? En weet jij toevallig of er honden zijn toegestaan op de boot?

  Jullie huis wordt al echt wat! Leuk om te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hey,

  Wat in moaie LO! En it sjit alaardich al op mei it hus! Moaie stienen. Bin hiel beniid nei it eindresultaat!

  BeantwoordenVerwijderen