Pagina's

zondag 27 februari 2011

kaartje

Vandaag wordt het dochtertje van vrienden alweer 4 jaar. Voor haar heb ik onderstaand kaartje gemaakt:

Gebruikte materialen:
My Minds Eye - Alphabet soup Girl
Nestabilities - scalloped circles small
Creatables Flower
Joy Flower

Meer werk met My Mind's Eye Alphabet Soup volgt binnenkort...

Greetz!
Klaske

donderdag 24 februari 2011

2x Fancy Pants Like Father Like Son

Soms loop je tegen papier aan dat gewoon geweldig is om stoere mannendingen mee te maken. Fancy Pants Like Father Like Son is zo’n lijn. Prachtige jongenskleuren en mooie dessins maken deze lijn heel plezier om mee te werken. En nog een extra bijkomend voordeel: deze hele lijn is nu supervoordelig bij Scrapdelight!

Baby you can drive my carCrazy gamerGebruikte materialen:
Papier: Fancy Pants Like Father Like Son
Ponzen: EK Succes Binding Edge en EK Succes Postage Stamp
Glimmermist: Blue Skies, Chalkboard White, Key Lime en Black
Thickers: American Crafts Poolside Black

Greetz!
Klaske

zaterdag 19 februari 2011

3 Jongenskaarten

Ik vind het altijd lastig om jongenskaarten te maken. Meisjeskaarten zijn een stuk makkelijker, vind ik persoonlijk: mooi schattig papiertje, al dan niet met een leuke stempel, wat roezels en blommekes… Klaar is Klaasje, in dit geval. Voor een jongen ligt dat toch meestal even anders. Fancy Pants heeft vorig jaar een hele gave Vaderdaglijn uitgebracht, die ook prima voor jongenskaarten en jongensLO’s gebruikt kan worden.

Ik heb met enkele vellen Like Father Like Son van Fancy Pants, een stukje sheet, Nutmeg en Poolside thickers en de Koper, Blauw en IJswit variant van de Perlen Pen 3 stoere kaartjes gemaakt:
Wil je zelf ook stoere kaarten maken met dit papier? Deze hele lijn is in de aanbieding!! Ga nu naar de online-shop en scoor supervoordelig deze stoere lijn!

Greetz!
Klaske

dinsdag 15 februari 2011

De nieuwste Scrapdelight Extra is uit!

De nieuwste Scrapdelight Extra is uit. Supergaaf en superdik! En met de eerste werkstukken die ik voor Scrapdelight heb gemaakt ;-). Het is echt ontzettend gaaf om te zien wat de DT-leden en Guest-DT-leden ervan hebben gemaakt.Klik hier om de Scrapdelight Extra te downloaden.

En wil je kans maken op een gratis superworkshop bij Scrapdelight? Kijk dan vooral hier!

Greetz!
Klaske

zondag 13 februari 2011

een dagje Scrapdelight

Gistermiddag ben ik naar Scrapdelight geweest. Even shoppen en een meet met het design-team. Supergezellig! En wat helemaal supergaaf was dat Michelle en Yvette van de CHA een hele grote tas vol met papiersamples hadden meegenomen. En alle papierlijnen mochten verdeeld worden onder het DT!

Ik heb de volgende lijnen meegekregen om projecten mee te maken:
* My Mind's eye - Lush2
* Pebbles Inc - Happy go Lucky
* Basic Grey - Lauderdale
Deze projecten zul je binnenkort in de winkel kunnen vinden!

Hou ook het blog van Scrapdelight in de gaten voor meer nieuws rondom de nieuwe lijnen.

Begin maart verschijnt de Scrapdelight Extra - CHA special, met daarin werkstukken gemaakt met bovenstaande lijnen, maar ook het werk van mijn mede-DT-leden met supermooie lijnen als My Mind's Eye - Stella Rose, Fancy Pants - To the moon, Fancy Pants - Beach Bum, American Crafts, 7Gypsies en nog véééééél meer!

Mijn gekochte spulletjes:
Echo Park - Little Girl

Kaiser Craft - Love Notes en Echo Park - Be Mine

Foam en lettertjes

Hou de online winkel van Scrapdelight in de gaten: er komt zoveel nieuw spul van de CHA binnen, dat er opgeruimd moet worden, er gaat dus superveel in de aanbieding. Dat is leuk shoppen ;-)

Greetz!
Klaske

donderdag 10 februari 2011

home deco

Een beetje home deco in het teken van Valentijnsdag: bij de Action vond ik een supergaaf wit rieten hart met een "schoolbord" in het midden. Gedecoreerd met lint, ijzerdraad, vilt, hartkussentjes en foto's. Dit samen met de datum van ons eerste afspraakje en de datum van ons aanstaande huwelijk. En ziehier het resultaat:


Greetz!
Klaske

zondag 6 februari 2011

Twee kaartjes

Gemaakt met Queen Bee van Pink Paislee:

Gemaakt met Marjolaine van Basic Grey:

Greetz!
Klaske