Pagina's

vrijdag 27 mei 2011

Proost!

Vanmiddag viel de nieuwe Histoires de Pages op de mat. YAY!!! Ik ben echt superblij met dit abonnement!!!! Op pagina 11 van dit nummer staat een tutorial van hele gave bloemen (zie ook de scan onderaan deze blogpost). Die wilde ik meteen uitproberen.

Voor deze LO heb ik Love Notes van Kaisercraft gebruikt. Officieel een Valentijnslijn, maar ach... voor trouwfoto's kan ie ook prima ;-)
een snelle scan van de HDP van juni/juli 2011 (klik op de afbeelding om te vergroten) - ik weet dat het uitgeeftechnisch niet 100% correct is om de tutorial hier te plaatsen, maar wil hem toch graag met jullie delen:


Wil je de bloem ook zelf maken? Gebruik dan niet te dik papier, anders vouwt het erg lastig...

Fijn weekend
Greetz!
Klaske

zaterdag 14 mei 2011

vrijdag de 13e

Gister was het vrijdag de 13e mei 2011: onze trouwdag!

Bijgaand een collage van foto's die door mijn zusje en door een vriend zijn gemaakt:

(als je op de foto klikt wordt deze groter)Het was een superdag, met heerlijk weer, fijne mensen, veel gezelligheid, veel te veel eten en vooral feest!

Greetz!
Klaske

donderdag 5 mei 2011

2 kaartjes

Tussen alle bedrijven door ook nog twee kaarten gefreubeld. Ze zijn toevallig allebei binnen anderhalve week naar hetzelfde adres gegaan ;-)

Een kaartje voor een jarige vriendin

En nog een kaartje naar diezelfde vriendin, haar vriend en hun zoontje in verband met de geboorte van hun dochtertje


Greetz!
Klaske

zondag 1 mei 2011

Een nieuwe stap

Eindelijk weer eens gescrapt... O, ja heb ook nog twee kaartjes gemaakt, maar die moeten nog op de bus. Dus die komen later.

Het is op dit moment vrij hectisch: over een kleine twee weken is de bruiloft. Gelukkig is daar het meeste wel voor geregeld. Rondom het nieuwe huis en het in de verkoop zetten van het huidige is er wel het nodige regelwerk gedaan, plus hééééél veel opruimwerk. Pfffffffff. Er moest behoorlijk gezweet worden om het huis naar mijn zin te krijgen voor de foto's in de verkoopbrochure. Als alles meezit kan het huis over anderhalve week officieel in de verkoop. Dan is er hééél veel gebeurd in nauwelijks 4 weken tijd! Soms nog wel een beetje onwerkelijk, maar wel erg leuk!

De volgende lay-out gaat daar ook over:
Greetz!
Klaske