Pagina's

zaterdag 25 juni 2011

Mosterdsoep met stempels en rub-ons

En weer een trouwLO, wederom Jillybean's Mustardsoup. Deze keer in combinatie met stempels en rub-ons. De grid-stempel heb ik vorige week tijdens de SNN-forumdag gekocht bij Creabest en de spetterstempel heb ik overgenomen van Charlotte. De oranje rub-on is een oudje van Creamotion.

De foto is genomen door Simon van der Woude tussen het fluitenkruid aan de stadsgracht van Dokkum, met op de achtergrond de prachtige grote bomen van het Oosterbolwerk.
Greetz!
Klaske

zondag 19 juni 2011

2 LOtjes gemaakt tijdens de forumdag

Gister was de forumdag van het Scrappen Noord Nederland forum. 42 dames die samen scrappen (en voornamelijk veel beppen!) in Beilen. Annemarie had een hele leuke workshop voor ons gemaakt: een miniboekje, met slidecards. Die ga ik thuis nog eens maken. In zo'n groot gezelschap is mijn scrapconcentratie niet opperbest en dan ga ik qua meten en rekenen vaak de mist in. En dat willen we niet ;-) Vandaar dat ik me beziggehouden heb met twee LO'tjes van 8*8 inch. En jawel, wéééééér met Jillybean Soup én de nieuwste Tim Holtz alfabet stans:En we hebben ietsiepietsie last van vocht in de kruipruimte van ons huis ;-)

Greetz!
Klaske

donderdag 16 juni 2011

Het houdt maar niet op met dat Jillibean ;-)

Zelfs manlief zegt het al: "Alweer soep?"... En jawel (alhoewel in de bovenste ook Scenic Route verwerkt zit):Enneh, hier ons huis in wording:


Greetz!
Klaske

zondag 12 juni 2011

Nog meer mosterdsoep ;-)

Ik blijf de Dutch Mustard Soup van Jillibean Soup geweldig vinden. Past helemaal lekker bij de trouwfoto's!

Op het Jillibean Blog kwam ik een hele leuke sketch tegen en daar ben ik mee aan de slag gegaan. Ziehier het resultaat:(Liefde op de zeedijk, Holwerd 13 mei 2011)

En hier de sketch:De prachtige foto is trouwens gemaakt door Simon van der Woude.

Greetz!
Klaske

zaterdag 11 juni 2011

Melkpak en bouwgrond

Tsja, wat geef je een boerenzoon voor zijn 25e verjaardag als ie geen wensenlijstje heeft... Een melkpak, met daarin diverse cadeaubonnen.

Gemaakt met Spotted Owl Soup van Jillybean Soup:De koop-/aanneemovereenkomst was in april al getekend en sinds deze week zijn we eigenaar van deze 290m2 bouwgrond. Als alles meezit, komt volgende week de vloer er al op:Fijn weekend!
Greetz!
Klaske

PS. Iedereen superbedankt voor alle lieve berichtjes en felicitaties voor ons huwelijk!

dinsdag 7 juni 2011

Een LO en twee kaartjes

Even lekker aan het stoeien geweest met Dutch Mustard Soup van Jillybean Soup. Het idee van deze LO heb ik opgedaan bij Fati.Het liedje dat op de LO staat hebben we laten afspelen tijdens het tekenen van de trouwakte (het was een beetje een rare mengelmoes aan muziekjes die dag: we kwamen binnen op Nothing Else Matters van Metallica, tijdens het tekenen dus Gordon/ LA the Voices en onze openingsdans was op Love me tender van Elvis...)

En nog twee kaartjes die ik nu wel kan laten zien, aangezien ze inmiddels bij de ontvangers liggen. Weer Jillybean Soup, maar nu Spotted Owl Soup en Blossom Soup:Greetz!
Klaske

zaterdag 4 juni 2011

Een cadeautje en een overload aan trouwfoto's

Voor mijn tante haar verjaardag heb ik een klein cadeautje gemaakt. Het is een cadeautasje met een miniboekje. Het geheel is een tegoedbon/ uitnodiging voor een zeehondentocht met een van de schepen van Lauwersoog Water Events en aansluitend een etentje in restaurant het Booze Wijf
Deze week kregen we van fotograaf Simon van der Woude de opnames van onze trouwreportage. Uit deze hele rits prachtige foto's kunnen wij een keuze maken welke foto's we in het album willen hebben. Ze zijn allemaal prachtig geworden, vinden we zelf! Hier een deel van de vele foto's (als je erop klikt worden ze groter):


Greetz!
Klaske