Pagina's

zondag 31 juli 2011

2 snelle kaartjes

Twee hele snelle kaartjes gemaakt, lang leve een pons, vlinderstansjes en embossingmallen:
Afgelopen woensdag is het dak (met de kajuit) geplaatst op ons nieuwe huis. We gaan nu 3 weken bouwvak in. 22 augustus gaan de mannen weer verder...


Greetz!
Klaske

maandag 25 juli 2011

Blomkes

Het idee is al lang niet nieuw meer, maar na berichtjes op het SNN-forum (van onder meer Oeneke en Connie) en een pakketje met scrapgoodies dat ik van Boukje kreeg, ben ik gister lekker aan de slag gegaan met het maken van filterzakjes-bloemen. En dan krijg je uiteindelijk dit:


Men neme een Big Shot, wat stansjes, inkt, ouderwetse splitpennen en filterzakjes (die sinds de komst van de Senseo anders toch maar liggen te verstoffen in de kast):


Draai een slag in de rondte met de Big Shot en stans allemaal mooie vormpjes uit de filterzakjes:


Lekker knoeien met een blending tool en de nodige inktpads:


Lekker kleurig geheel wordt het zo:


Knoeien met water, blijft altijd leuk:


En proppen maar:


Eeeh, en dan zien je vingers er dus zo uit (was even vergeten dat ik ook nog op visite moest):


Efkes laten drogen (in dit geval in een vuurvast schaaltje op het pruttelende gaskacheltje):


Als de propjes droog zijn, moeten ze weer voorzichtig uit elkaar gepeuterd worden:


En dan heb je ineens heel veel blomkes. YAY YAY YAY:Knoei-ze!
Greetz!
Klaske

zondag 24 juli 2011

2 LO's en een kaartje

Monique plaatst regelmatig sketches op het Scrapotheek-forum. Vorige week had ze een hele leuke sketch geplaatst, waar ik dit weekend mee aan de slag gegaan ben. Hier mijn uitwerking:


Hier de sketch:


Deze LO had ik vorige week al gemaakt, maar ik krijg hem met dit trieste weer niet mooi op de foto. In het echt "knalt" ie veel meer qua kleur:


En nog een kaartje dat inmiddels bij de ontvangers ligt:


Greetz!
Klaske

zaterdag 23 juli 2011

Kaartjes en een kadoosje

Het is echt scrapweer de laatste tijd. Regen, regen en nog eens regen. Ik heb 3 clean&simple kaartjes gemaakt. Ze gaan dit weekend op de bus naar Jacquelien. Zij gaat proberen de kaartjes te verkopen voor het goede doel:
Toen ik laatst aan het croppen was bij Boukje, waren Boukje en Annemarie bezig met een doosje uit het boekje Kadoosjes. Thuis heb ik er ook eentje gemaakt:Gelukkig heeft het slechte weer geen invloed op de bouw. Nog een weekje tot de noordelijke bouwvak. Grote kans dat komende week de kap er nog op komt. Vanochtend hebben we in ieder geval een kijkje genomen op de eerste verdieping:


Zie je dat grote grasveld op de foto rechtsonder? Dat ligt gewoon recht voor ons huis en gaat pas op zijn vroegst in 2015-2016 bebouwd worden... Vrij uitzicht! YAY!!

Greetz!
Klaske

PS. Dank voor alle hele lieve reacties op mijn vorige blogpost. Het is soms nog even hectisch, maar we doen het voor een heel mooi resultaat...

zaterdag 16 juli 2011

Het komt wel goed schatje...

Een LO om mezelf even weer wat op te "peppen". Het kopen/ laten bouwen van een huis, een huis in de verkoop, een bruiloft, enzovoort enzovoort enzovoort is best heftig zo nu en dan... Soms slaat mijn hoofd behoorlijk aan het malen en kan het vrij lastig zijn om de "relax-stand" te vinden. Gelukkig heb ik een man die me dan weer kan oppeppen met de slogan uit de Roosvicee-reclame:


Op de gele tag is hidden journaling gezet, een stukje tekst om mezelf er aan te herinneren dat ik moet proberen om niet te veel te piekeren, want het komt allemaal wel goed!


De bouw vordert inmiddels gestaag. De eerste verdiepingsvloer ligt. Komende week wordt de eerste verdieping opgemetseld, zodat de zoldervloer er nog voor de bouwvak op kan:


Greetz!
Klaske

zondag 10 juli 2011

Soepie???

Vrijdag was ik bij Boukje al begonnen met deze LO (nou ja... ik had de buitenste rand gestempeld...). Vandaag, na heel veel geschuif heb ik hem afgemaakt:Wederom met het supermooie Dutch Mustard Soup van Jillybean Soup, gecombineerd met Scenic Route, een oude rub-on van Creamotion en de superstempels van Paper Artsy.

Greetz!
Klaske

PS. Krijg je zo langzamerhand trek van al die mosterdsoep? Manlief heeft ook een heerlijke mosterdsoep op de kaart staan, dus als je in de buurt van Lauwersoog bent, stap gerust eens binnen ;-)

vrijdag 8 juli 2011

Weer een kaartje

Vanmiddag heb ik samen met Wiebine en Annemarie gecropt bij Boukje thuis. Supergezellig! Ben niet echt productief geweest, maar heb tussen het beppen door toch nog een kaartje gemaakt:


Vervolgens ben ik via Oentsjerk teruggereden om te kijken hoever ze inmiddels zijn met de bouw. Woensdag is de vloer erop gekomen en gister zijn ze begonnen met de muren. En zo staat het er op dit moment bij:

Vanaf de straatkant gezien:


Van achter gezien:

Fijn weekend alvast!
Greetz!
Klaske

zaterdag 2 juli 2011

Enkele kaartjes

Enkele kaartjes met allemaal dezelfde sketch als uitgangspunt:
En nog een kijkje op de bouwplaats. Hopelijk komt maandag de vloer erop: