Pagina's

woensdag 31 augustus 2011

Jump for joy

En weer eens een trouwLO'tje. Deze keer geen Mustardsoup van Jillybean gebruikt, maar GenerationZ van Little Yellow Bicycle. Al een lijn van ruim een jaar oud, maar ik blijf hem zó gaaf vinden...

Ik heb de foto iets bewerkt in Photoshop, zodat hij wat een oud effect kreeg, een beetje Hipstamatic-achtig, naar de app voor de I-phone.


Er wordt ondertussen druk gemetseld rondom het huis. De planning is nog steeds dat het eind november van dit jaar opgeleverd kan worden. Dan een maandje voor de vloeren/ keuken/ behangwerk et cetera en dan is de planning dat we rond de kerst over kunnen.

De keuken is inmiddels uitgezocht, net zoals het sanitair, de betegeling et cetera. Nu nog goed nadenken over de vloeren. In juni heb ik een moodboard gemaakt, met daarin de sfeer en materialen van ons nieuwe huis. Dit mood-/magneetbord hangt nu in de keuken, zodat we regelmatig even kunnen kijken:


Greetz!
Klaske

zondag 28 augustus 2011

op de bodem van de Waddenzee

Begin augustus zijn we op een zondagochtend vroeg met de MS Silverwind naar de Engelsmanplaat in de Waddenzee gevaren. Op een gegeven moment is het schip vlak voor de zandbank voor anker gegaan en zijn we van boord geklommen. Eerst moesten we een stuk door het ca. 80 cm diepe water voor we op de Engelsmanplaat waren. Daar hebben we heerlijk anderhalf uur lang op blote voeten heerlijk over de bodem van de Waddenzee gelopen. Onvoorstelbaar dat slechts een paar uur later het water daar ruim een meter hoog stond... Het is en blijft een heel wonderlijk iets, dat getij...


En de bouwvak is weer afgelopen. Afgelopen dinsdag zijn de mannen aan het metselen geslagen:Vanmiddag zijn we even het huis in geweest en met de ladder omhoog gegaan naar de eerste verdieping. Het wordt zó gaaf!

Greetz!
Klaske

PS. Zelf ook eens een wandeling over de Engelsmanplaat maken? Lauwersoog Water Events verzorgt deze prachtige boottochten/ wandelingen. Zo'n tochtje kun je dan ook prima afsluiten met een heerlijke lunch of diner in Het Booze Wijf ;-)

zaterdag 27 augustus 2011

52 weken - project van het SNN-forum

Op het Scrappen Noord Nederland - forum is Charlotte begonnen met het 52-weken project. 52 weken lang een label/ tag of iets anders kleins maken aan de hand van 52 persoonlijke vragen.

Als basis voor deze labels wil ik kledinglabels gebruiken die ik door de jaren heen verzameld heb. Sommige kledinglabels zijn zó mooi, zonde om weg te gooien:


Uiteindelijk zullen alle gemaakte labels met linten aan een ring komen te hangen.

Het "titelblad":

Week 1:

Week 1, de achterkant:

Greetz!
Klaske

vrijdag 19 augustus 2011

Kaartjes-overload

Lekker fanatiek een aantal kaartjes gemaakt:

Creatief met kraft, deel 1:

Creatief met kraft, deel 2:

Clean & Simple 1:

Clean & Simple 2:

Romke en Tomke ;-)

Ultiem schattig:

Clean & Simple 3:

Fijn weekend!
Greetz!
Klaske

zondag 14 augustus 2011

label gemaakt

Geinspireerd door een label van Boukje, heb ik ook een poging gewaagd.

Het label komt aan een bloemstuk voor mijn schoonouders in verband met hun 35ste trouwdag aanstaande woensdag.


Erg leuk om te doen, zo'n label. Er zouden nog wel eens meer kunnen volgen ;-)

Greetz!
Klaske

woensdag 10 augustus 2011

3 kaartjes

De herfst valt vroeg dit jaar. Uitstekend kaartjes-maak-weer, dat dan weer wel...


Het ideetje van het embossen van een datum komt uit de nieuwste Entre Artistes:


En deze is gelift van Annemiek. Zij maakt zulke gave projecten!


Greetz!
Klaske

vrijdag 5 augustus 2011

Een LO'tje met Kaisercraft Love Notes

Een 12*12 LO gemaakt met de lijn Love Notes van Kaisercraft. Op de foto staan mijn vriendinnen die een zelfgemaakt gedicht voordragen tijdens onze bruiloft. Links van de foto staat de hele tekst die de dames hebben voorgedragen. Gaat onder meer over De Kast, Take That, volleybal, Cambuur, scrappen, fotocamera's, chefkok-zijn en de boot naar Ameland.De vorm van de LO is trouwens afgeleid van de Creative Scrappers Sketch #167:


En het bewijs dat je geen hypermoderne supernieuwe apparatuur nodig hebt om te scrappen: Beppe's oude Singer uit 1973-1974 voldoet ook prima!


Fijn weekend!
Greetz!
Klaske