Pagina's

dinsdag 27 september 2011

Week 5

Waar word je blij van?Nou, onder andere van het nieuwe huis dus... Inmiddels is het wind- en waterdicht. Alleen de garagedeur mist nog. Kozijnen + ramen zijn geplaatst, samen met de tuindeuren, voor- en achterdeuren. De foto's staan op manliefs mobiele telefoon. En manlief is nog mét mobieltje op Lauwersoog... Foto's volgen dus later ;-)

Greetz!
Klaske

woensdag 21 september 2011

Een 8*8 LO en een drieling-geboortekaartje

Afgelopen zondag nog een trouwLO'tje gemaakt. Nu een "kleintje" op 8*8. Wederom Mustardsoup van Jillybean, Pebbles inc en Scenic Route door elkaar gebruikt.


Eind augustus hebben mijn nicht en haar man een drieling gekregen. Ze hadden al een jongetje in de kleuterleeftijd. Hiervoor heb ik een stempel van Eline gebruikt. In plaats van 1 baby in een wagentje heb ik er nog 2 achteraan gephotoshopt:


Tadaa: We hebben er ruim 4 maanden op moeten wachten, maar vanmiddag kon ik het dan eindelijk ophalen - Ons trouwalbum! Ik ben er echt superblij mee!!! 10 cm dik en boordevol prachtige foto's met passepartouts mét witte kern:De foto's en het album zijn gemaakt door Simon van der Woude

Greetz!
Klaske

zondag 18 september 2011

2 LO's op 8,5*11 + een doopcadeautje

Lekker aan het stoeien geweest met 2 LO's op 8,5*11 inch. Hiervoor de Mustardsoup maar weer eens uit de kast gehaald, gecombineerd met Pebbles Inc en Crate Paper.En nog een cadeautje voor vrienden voor de doop van hun dochtertje eind augustus:


Greetz!
Klaske

zaterdag 17 september 2011

Een 8*8 LO + week 4

Een 8*8 LO'tje gemaakt naar aanleiding van een sketch op het Jillibean-blog, ik heb de sketch vrij letterlijk aangehouden:Voor het 52-weken project is de vraag van deze week: "wat betekent muziek voor je?"Greetz!
Klaske

maandag 12 september 2011

2 LO'tjes

Gister ben ik naar Charlotte geweest. Samen hebben we heerlijk gebept, patatjes gegeten en zowaar ook nog gescrapt. Deze LO is uit mijn handen gekomen:


Onderstaande LO had ik in juli al gemaakt voor de juli-augustus uitdaging van het SNN-forum: maak een zomerLO met wit, geel en blauw.


En de stand van zaken met betrekking tot de nieuwbouw ;-)


Greetz!
Klaske

vrijdag 9 september 2011

52 weken - week 3

Een regelmatig terugkerende conversatie in huize Van der Berg:

P: "wat ga je doen?"
K: "ff naar beneden..."
P: *zucht* "de deuren zitten heus wel op slot!"
K: "schuurtje ook??"
P: "jahaaaa!"
K: "ik ga toch even kijken..."
(deuren zaten natuurlijk allang goed op slot, maar K moet toch ff -met pyamaatje aan- in het donker in de tuin kijken of het schuurtje daadwerkelijk dicht zit)En nog een kaartje:

zondag 4 september 2011

vrijdag 2 september 2011

kaartjes-overload

Ik heb afgelopen week weer een aantal kaartjes gemaakt. Vanochtend zijn ze op de post gegaan naar Jacquelien. Zij probeert ze te verkopen voor het goede doel. Je kunt daar meer over lezen op haar blog.


Fijn weekend alvast!

De zon breekt (eindelijk!) door, ik ga geloof ik maar eens lekker een eind wandelen met een hysterische zwarte labrador!
Greetz!
Klaske