Pagina's

vrijdag 28 oktober 2011

Labeltjes

Een beetje aan het stoeien geweest met labeltjes en distress-inkt:Voor onderstaand label heb ik een inspiratie gehaald bij Boukje

En wordt er nog een beetje doorgewerkt? Nog een kleine 4 weken en dan krijgen we de sleutel van het nieuwe huis. Van binnen zijn er per dag grote veranderingen te zien. Afgelopen week zijn de trappen geplaatst:

En de badkamer is inmiddels helemaal betegeld:


Fijn weekend!
Greetz!
Klaske

zaterdag 22 oktober 2011

2 labels voor de 52-weken challenge

Vorige week al gemaakt, maar nog niet laten zien. Week 8: Wat is je motto?


Week 9: Als je NU je koffers mocht pakken om een week naar een zelfgekozen bestemming af te reizen... welke bestemming zou dat dan zijn?


Maar van reizen komt het niet op dit moment. Ja, reizen naar een dorpje 5 kilometer verderop waar heel hard gewerkt wordt om op 24-11 aanstaande een prachtig mooi nieuwbouwhuis te kunnen opleveren. De tegels van de wc zitten er inmiddels in (de vloer moet nog gevoegd). En het wordt GAAF!


Greetz!
Klaske

maandag 10 oktober 2011

zoek de verschillen... ;-)

Wie wat bewaart, heeft naast een hoop rommel soms ook nog hele leuke dingen liggen. Ik was niet helemaal happy met het labeltje van afgelopen weekend. Tijdens wat omrommelen kwam ik ineens een tubetje glitterlijm van Kars tegen. Beetje roestbruinig van kleur. Daarmee heb ik de randjes van de bloemblaadjes nog iets bewerkt. Krijgt ie net iets meer pit van:


Mijn scrapmojo is een beetje foetsie. Ben meer met mijn hoofd bij 24-25 november (opleverdatum van het nieuwe huis). Gister heb ik enkele uitgestanste figuurtjes (met dank aan Annemarie) bewerkt met distressinkt en bovengenoemde glitterlijm. Vieze vingertjes, maar lekker veel leuke dingetjes gemaakt. Wellicht zullen ze wel voorbij komen op de labels van de 52weken challenge. Hieronder 2 figuurtjes. Je kunt het op de foto niet zien, maar ze zien er echt een beetje roestig uit. Voelde me net een beetje Timmeke Holtz, haha.


Greetz!
Klaske

zaterdag 8 oktober 2011

labeltjes

Een beetje aan het stoeien geweest met distress-inkt. Voor de bloem heb ik gebruik gemaakt van een stans van Annemarie:


En het label voor week 7 van de 52 weken: wat staat er deze week op het programma?Aan de buitenkant van het nieuwe huis zal niet gek meer veranderen. De hele straat staat op werkdagen vól met busjes: installateurs, stucadoors, timmermannen et cetera. Binnenkort kunnen ze beginnen met tegelen en het plaatsen van het sanitair. Hier een kleine selectie van de door ons uitgezochte spulletjes:


En zodra we de sleutels hebben gaan we eerst nog een week buffelen, ivm glasvliesbehang plakken, daarna kan de keuken geplaatst worden en wordt de vloer gelegd. De vloer wordt Ambiant Black (pvc), en de keuken antraciet met signaalblauw (RAL-letje 5005) en een noten-kleurig werkblad in combi met veel wit:


Greetz!
Klaske

maandag 3 oktober 2011

52 weken - week 6

Week 6: Wat zou je willen doen in je leven als je zeker wist dat het niet kon mislukken?
(hmmmmmm, best materialistisch eigenlijk...)

Een klein label in wording, maar ontzettend veel spullies (en dan is dit nog maar de helft van het bureau)...


Tadaa!!! De buitenkant is min of meer klaar. Geplande opleverdatum wordt 24-25 november aanstaande:Greetz!
Klaske