Pagina's

donderdag 29 december 2011

Ingericht! + een kaartje

Het heeft even geduurd (heel veel behangplakken en sauzen, verkeerde kleur blauw geleverd op de keuken, verkeerde zijkanten van de keuken, verkeerde kleur vloer geleverd enzovoort), maar na ruim 5 weken klussen, verhuizen en schuiven met spullen kunnen we zeggen dat we toch min of meer klaar zijn:


En ondertussen heb ik zowaar ook nog gescrapt. Marlieke heeft bijna twee weken geleden een meisje gekregen, en daarvoor moest natuurlijk een kaartje gemaakt worden:


Greetz!
Klaske

zondag 25 december 2011

Verhuisd!

Nog even geen scraptijd voor mij... Sinds gister wonen wij in dit prachtige huis, in een dorpje halverwege Leeuwarden en Dokkum.


Alle spullen zijn inmiddels over, zelfs de kerstboom staat!. Nu is het nog een kwestie van de laatste dozen opruimen. Het scrapkamertje is bijna gereed. Alleen nog even de bureaus opruimen en dan is het helemaal scrap-proof! Hopelijk kan ik de komende week, in mijn vakantie, nog weer even lekker aan de knutsel...

Het andere huis in H. is inmiddels verkocht. Aanstaande vrijdag is de officiƫle overdracht van het oude huis. Vanaf dan zijn we weer gewoon eigenaren van 1 woning, in plaats van 2 woningen. Wij gaan in ieder geval heel erg genieten van ons nieuwe plekje!

Fijne kerstdagen!

Greetz!
Klaske