Pagina's

zaterdag 25 februari 2012

12 tags of 2012 #1

Tim Holtz is op zijn blog begonnen met een nieuw item: 12 tags of 2012. Elke maand maakt ie aan de hand van diverse technieken een label. Ik werk graag clean&simple, maar vind het erg leuk om dat af te wisselen met vieze vingers, dus ik heb me ook gewaagd aan het 1e label (en heb daarbij ook een beetje de kunst afgekeken bij Berdien):Greetz!
Klaske

4 opmerkingen:

 1. Ja ik had het ook gezien en had deze week ook zo'n tag willen maken. Is me echter niet gelukt. Die van jou ziet er goed uit! En ook je blinde scrap hier beneden is mooi. Wat leuk om zo een layout te maken; ik had er nog nooit van gehoord. Fijne zondag nog, groetjes Marlieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw Klaske, wat onzettend mooi gemaakt. Dat engeltje is zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk geworden! Heb je het stansjevan het engeltje van Tim? De beurs in Hardenberg was weer gezellig. Ik heb twee stansen van Timmie gekocht, de mini rozettes en Alfabetical, diverse stempels van Kaisercraft, embossinginkt en tacky glue (en btw, tacky glue is hetzelfde als houtlijm, kreeg ik bevestigd van Berthine. Houtlijm is alleen dikker zei ze.) Dat was het (volgens mij..., schaam schaam, heb het nl boven liggen).
  Ik denk dat ik maar eens even ga kijken of ik zo'n engeltje kan uitsnijden met de Sil.

  Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen