Pagina's

vrijdag 27 januari 2012

Inspiratie

Een tijdje geleden kwam ik in een tijdschrift een artikel tegen over het nieuwste boek van Annemarie Postma. Voor mij was het meteen duidelijk: dit boek wíl ik hebben. Inmiddels heb ik het gelezen en staat het in mijn boekenkast. Het is opmerkelijk nuchter geschreven. Soms ook wel open deuren, maar zo goed om even bij jezelf, bij het nu stil te staan. Ik moet ook zeggen dat ik er rustiger door geworden ben, minder "ja maar wat nou als..." en ik zie ook minder apen en beren op de weg. Acceptatie als sleutelwoord... En da's best een fijn woord ;-)

Ik heb er dan ook maar een LO'tje over gemaakt deze week. De stansjes van de Hardware Findings van Tim H kreeg ik uit de stansjesswap van het Scrapotheek-forum. Inmiddels staat die Bigz Die dus heeeeeel hoog op mijn verlanglijstje, haha. Ik heb deze bewerkt met distress-inkt en vervolgens met Chrackle Accents. Dit een nachtje laten drogen en vervolgens met een witte Distress Stain eroverheen gepoetst om wat witte verf in de barstjes te krijgen. Het papier is een mengelmoes van Basic Grey, My Minds Eye en Echo Park Paper. De bloem is gemaakt met de Tattered Florals stans van Tim, en het takje is van Marianne Design.Fijn weekend alvast!

Greetz!
Klaske

dinsdag 17 januari 2012

Vensterbank hangen

Op het BSFF forum worden elke week sketches en liften geplaatst ter inspiratie. Met die van week 2 ben ik afgelopen weekend aan de slag gegaan. Op de foto rode je-weet-wel-kater-die-later-een-meisje-werd Gurbe. Gurbe heeft een lam voorpootje (vandaar het blauwe verbandje) en doet niets liever dan in de vensterbank liggen, kijken door het raampje en de boel een beetje observeren.

En dit is het geworden:
Dit is het origineel:


Greetz!
Klaske

zaterdag 7 januari 2012

kalender

Evenals voorgaande jaren wilde ik ook dit jaar een reclamekalender pimpen. Op het BSFF-forum werd echter een hele leuke workshop gegeven, voor een kalender met een bakje om meteen kaartjes in te bewaren. Daar ben ik vanmiddag lekker mee aan de slag geweest. Hij is echter totaal NIET geworden zoals het workshopvoorbeeld, laten we maar zeggen dat die gediend heeft ter inspiratie, haha. Mijn bureaukalender:
En de kalender "in actie", bovenop mijn distressinkt-kastje-wijnkistje:Greetz!
Klaske

vrijdag 6 januari 2012

kaartjes

Lekker weer een beetje aan het freubelen geweest. Op het blog van Berdien Weideveld vond ik een heel gaaf label, dat zij weer had gemaakt naar aanleiding van de 12 Tags Of Christmas van Tim Holtz. Ik vind haar tag zó verschrikkelijk mooi, dat ik hem gewoon even gelift heb:


Op het SNN-forum waren diverse dames aan de slag gegaan met aluminiumtape. Vandaag ook maar een rolletje gehaald bij de Lidl, voor een spotprijsje, en ben ook wat gaan experimenteren met tape en bruine waterverf... Leuk om te doen, maar ik speel liever met mooie papiertjes denk ik:Greetz!
Klaske