Pagina's

zaterdag 31 maart 2012

week 22 en blommekes

Week nummer 22 alweer...

Wat is je kleine ergernis?
Denk niet te zwaar (aan onrecht in de wereld, oneerlijkheid o.i.d...) maar denk aan kleine dingetjes: onkruid tussen de tegels, piekhaar, dopjes van de tandpasta, sokken onder het bed ipv in de wasmand...


En hieronder een overzichtje van de labels tot zover:


Het resultaat van een bedelmail onder collega's:


In ons nieuwe huis is het nog vrij strak en steriel. Op het blog van Revlie Schuit had ik leuke vilten hartjes gezien. Daardoor geinspireerd, ben ik blommekes gaan maken:


Greetz!
Klaske

vrijdag 23 maart 2012

week 20 en 21

Week 20:
Wat is je favoriete taart/cake/koekje. Kortom je favoriete baksel...
Bak je zelf, dan indien mogelijk met het recept erbij, of heb je een favo bakkerij waar je kind aan huis bent en supergebakjes haalt?Week 21
Welke "gadgets" heb je allemaal?
(denk aan laptop, tablet, smartphone, noem al dat soort leuke hebbedingetjes maar op...)Fijn weekend alvast!
Greetz!
Klaske

maandag 12 maart 2012

My new boots + week 18-19

Gemaakt voor de februari-uitdaging van het SNN-forum. Aan de hand van een staande half-map sketch heb ik onderstaande LO gemaakt:In januari was ik samen met mijn moeder in Dokkum, even shoppen, toen we deze geweldige laarsjes tegenkwamen. Ze zaten meteen perfect! En mijn moeder was ook nog zo lief om ze voor mij te betalen. Thanx Mem!!

Week 18: hoe vul je het liefst een vrije winter-/zomerdag?


Week 19: Lachen


Greetz!
Klaske

vrijdag 2 maart 2012

12 tags of 2012 #2

Nummer 2 van de 12 tags of 2012 van Tim Holtz stond gister op het blog van Tim. Ik heb bij lange na niet alle materialen die hij in zijn tutorial gebruikt. Volgens mij kom ik niet verder dan de distress Aged Mahogany en de Glossy Accents, maar vooruit. Op zoek naar een andere achtergrondstempel, vlindertjes van Joy met distressembospoeder en perfect pearls bewerkt en de bloemetjes zijn gestansd met de Tattered Florals stans en metallic tape. En zo kwam ik toch best een heel eind ;-)


Fijn weekend!

Greetz!
Klaske