Pagina's

zaterdag 28 april 2012

Neverending card en week #26

Gister heb ik een middagje gecropt bij Boukje, samen met Wiebine en Tynke. Wiebine was met een zogenaamde "neverending card" bezig. Een kaart die je naar alle kanten kunt vouwen. Ik vond dat zo leuk, dat ik er zelf ook eentje geproduceerd heb (als je op het plaatje klikt, wordt deze groter!).


Week #26 van de 52-weken challenge.
Als je denkt aan je jeugd en aan televisie, waar denk je dan aan?


Greetz!
Klaske

woensdag 25 april 2012

Weekendje Noord Holland en een label

Ik heb voor het eerst sinds lange tijd weer een lay-out gemaakt. De LO-inspiratie is ver te zoeken momenteel. Onderstaande LO heb ik dan ook gelift van Monique. De foto is vorige maand genomen tijdens een weekendje Noord Holland. We waren een weekendje weg om te vieren dat we 3 jaar geleden ons eerste afspraakje hadden.


En dan nog een roze label. Die had ik afgelopen weekend al gemaakt, samen met de andere twee roze labels, maar kon ik nog niet laten zien. Dit label heeft een pocket aan de achterkant waar een aantal boekenbonnen in zitten.


Greetz!
Klaske

zaterdag 21 april 2012

2 labeltjes en week #25

Twee labeltjes volgens hetzelfde principe. Ge├»nspireerd door Berdien Weideveld: En week #25: jouw vervoer:Greetz!
Klaske

maandag 9 april 2012

week 23 en tassie

Week #23: waar twijfel je over?
Deze week alleen de voorkant, de achterkant hou ik even voor mezelf...


Maaike laat op haar blog haar zelfgemaakte Emmaline tas zien. Gaaf!! Helemaal geinspireerd ben ik de zolder opgegaan, zoekend naar stofjes waarvan ik zeker wist dat ik ze nog moest hebben. Heb op internet wat rondgekeken en uiteindelijk zelf wat schetsend deze tas gemaakt. Het hang/sluitwerk en de binnenkant/ voering heb ik gebruikt van een oude tas. Dat scheelde weer werk, haha.


Greetz!
Klaske