Pagina's

woensdag 11 juli 2012

druk druk druk ;-)

Er is me de afgelopen tijd niet zoveel uit de handen gekomen qua scrapwerk. Ik heb nog wel wat kaartjes gemaakt, maar die zijn verstuurd zonder er foto's van te maken. Niet zo slim dus ;-)

In mei/juni had ik een cursus voor mijn werk + bijbehorend tentamen (waarvoor ik geslaagd ben!). Daarnaast zijn we nog druk in de tuin bezig geweest. Onkruid allemaal weghalen (stond een halve meter hoog...), hubby heeft alles ge√ęgaliseerd en samen met zijn broer de tuin vol graszoden gelegd:


Ondertussen heb ik nog wel een heel fijn bestellinkje van Scrapbookzolder binnengekregen: de zomer distress van Timmeke, met ook nog een leuk kaartje en stansjes van Jacquelien:


Afgelopen weekend zijn we een weekendje naar Berg en Dal (bij Nijmegen) geweest, als soort van minivakantie voor deze zomer. Lekker een beetje hangen in het hotel, wandelen in de bossen en vaak uit eten...

Maandag zijn we naar het asiel in Leeuwarden geweest en daar hebben we twee poezebeestjes opgehaald. Ze zijn eind juni met hun moeder en nog enkele broertjes en zusjes door de dierenambulance bij het asiel gebracht. Inmiddels hebben bijna alle kittens van de moeder onderdak en kan het asiel proberen om ook de moeder te herplaatsen. We hopen in ieder geval dat Coen en Sander het bij ons fijn gaan vinden. Coen is al aardig op ontdekkingstocht, Sander vindt het allemaal nog heel spannend en slaapt nog heel veel, of hij zit rustig om zich heen te kijken. Ik heb er in ieder geval weer twee kleine scraponderwerpjes bij ;-)
Greetz!
Klaske