Pagina's

maandag 27 augustus 2012

Kleine Coen

Manlief verzucht regelmatig: "Waarom ben ik nu altijd het lijdend voorwerp?", wanneer ik een foto van hem of van ons heb gescrapt. Oké, oké, oké... dan maar een andere man... Of beter gezegd: mannetje. Hieronder onze Coentje, toen die twee weekjes geleden voor het eerst naar buiten mocht in de achtertuin. Spannend (voor Coentje, maar ook voor het vrouwtje, haha)!!!Greetz!
Klaske

PS. De sketch is geleend van Creative Scrappers.

woensdag 8 augustus 2012

labels week 34 tot en met 37

Ik ben deze week toch nog even aan de slag gegaan met een paar labeltjes om even een inhaalslagje te gaan maken.

Week 34:
* Jeans

Week 35:
* Zeg het met bloemen

Week 36:
* Waar kun je nog heerlijk ouderwets mee zijn, ondanks alle moderne technologieën?

Week 37:
* Koken

(als je klikt, worden ze groter en is de tekst te lezen)
Greetz!
Klaske

vrijdag 3 augustus 2012

even geen scrap...

Het is weer tijd voor mijn jaarlijkse zomer-scrap-dip :-( Heb weinig zin om te scrappen momenteel, ook al heb ik twee ideale kleine scraponderwerpjes door de kamer en keuken racen ;-)

De 52-weken challenge ligt op dit moment eventjes stil. Ik ben nu bij tot en met week 33. Over een paar weekjes zal ik wel weer verder gaan. Een overzicht tot en met week 33 (als je op de foto klikt, wordt deze groter):Coentje en Sandertje wonen inmiddels 3,5 week bij ons en zijn al behoorlijk gegroeid in deze korte tijd. Ze hebben verschrikkelijk veel energie, kunnen ongelooflijk met elkaar knokken, maar kunnen ook heel lief samen slapen ;-)


Sandertje

Coentje

Greetz!
Klaske