Pagina's

donderdag 27 september 2012

Boefkes en Dag 1

Op het Scrapotheek Forum heb ik weer meegedaan met de zogenaamde scraploterij. Aan zelf te kiezen nummers waren uitdagingen verbonden.

Nummer 8 - maak onderstaande sketch:Nummer 10 - gebruik rub-ons op je LO


Ik had eerst ook rub-ons op de grijze rand, maar vond dat bij nader inzien toch niet mooi. Dus de grijze rand heb ik er weer opnieuw achter gezet, nu zonder rub-ons. Alleen de namen Coen & Sander zijn nu met rub-ons gemaakt.

Greetz!
Klaske


zondag 23 september 2012

Miniboekje Coen & Sander

Vorig weekend ben ik voor het eerst naar de Scrapdag in Noordwolde geweest. Deze wordt al 5 jaar georganiseerd door Connie en Titie, die ik ken van het SNN-forum.

Deze scrapdag wordt georganiseerd voor mensen in de regio Noordwolde, maar ook SNN-ers waren welkom. Erg leuk om Jacquelien, Brenda, Irma, Jeanette, Els, Oeneke, Connie en Titie van het forum weer even te zien en bij te kletsen!

(klikken op de foto's zorgt voor een vergroting)

Connie en Titie hadden een workshopje voor een flip-flap-miniboekje voorbereid. De materialen die we hiervoor konden gebruiken hadden zij uitgezocht bij P&P. Echt superleuk papier van Echo Park. Bovenstaand miniboekje is mijn uitwerking van deze gezellige dag, die helaas veeeeel te snel voorbij was.

Greetz!
Klaske