Pagina's

zondag 20 januari 2013

dubbel duo ;-)

Project "Coen en Sander, maar dan dubbel" ging best snel vanavond ;-). Het origineel dat ik gelift heb, vond ik hier. Op de foto onze twee kleine huisvriendjes en links daarvan de twee grote mannen waarnaar de katertjes vernoemd zijn, toen zij in juli bij ons kwamen wonen. De tekst is een kleine verbastering van de jingle van de Coen en Sander Show.
Greetz!
Klaske

6 opmerkingen:

 1. Wat weer een leuke Klaske,
  groetjes,
  Wiebine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw, je hebt de smaak echt goed te pakken he :-). Deze layout is super! Dat rood van de titel en de sterren haalt het geheel op en past perfect. Ik vind trouwens dat je heel origineel bent geweest op deze layout door een foto van de "echte" C&S erbij te gebruiken. De tekst kan ik helaas niet lezen. Dat ligt niet aan jou of je foto, maar aan mijn computer. Als ik de foto's op blogs wil vergroten, verschijnt er een 'error on page'. Ik doen komende week nog wel even een nieuwe poging. Fijne avond verder nog (zo lang als die nog duurt.... hier niet meer zo lang hoor).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind hem super!! Wat geweldig dat je de foto van de echte Coen en Sander er ook bij hebt gedaan!! Erg leuk met die sterren erbij!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldige layout! Het rood, wit, blauw met het wit en metalen accentjes maken het super stoer! Mooi gedaan!

  X Jacquelien

  BeantwoordenVerwijderen