Pagina's

zondag 17 februari 2013

SNN uitdaging januari 2013

De januari-uitdaging van het SNN-forum was een leuke, namelijk een LO-lift. Hieronder mijn uitwerking en daaronder het te liften voorbeeld:


Ik heb niet zoveel gescrapt de laatste tijd. Oké, de februari-uitdaging van het SNN-forum is al klaar, maar die mag over een paar weken pas getoond worden.

We wonen nu iets meer dan een jaar in ons nieuwbouwhuis. In de zomer van 2011 hebben we de kleurstellingen bedacht. Nu anderhalf jaar later zijn we eigenlijk een beetje uitgekeken op het blauw-wit. Het is toch behoorlijk steriel, ook met de gladde strakke keuken en gladde banken. Kortom, gevoelsmatig werd het tijd voor een metamorfose...

Inmiddels hebben we twee nieuwe banken in bestelling, omdat de huidige oude banken helemaal af zijn (let ook op de onderste foto van deze blogpost). Met dank aan twee katers, maar vooral aan een belachelijk lage luchtvochtigheid in huize VdB waardoor de bekleding van de bank letterlijk gebroken is. De nieuwe banken zijn van stof, hetgeen hopelijk voor gevoelsmatige warmte in huis zorgt. Daarnaast is er nog een eiken keukentafel van 300*110 cm in bestelling. Halverwege april zullen de meubels bezorgd worden. YAY! Dan alleen nog op zoek naar een leuk gordijn voor in de keuken, bij de tuindeuren. O, ja en meneer VdB is ook nog bezig met twee loungebanken van steigerhout voor in de tuin. Handig, zo'n handige man!!

Ondertussen zijn we in huis in afwachting van de nieuwe meubels alvast begonnen met een kleuren-metamorfose...

Zo zag het er tot en met afgelopen vrijdag uit...


Bij de Gamma een litertje of 10 muurverf gehaald... Mosgroen!


Op je vrije zaterdag (ja, meneer VdB was zelfs vrij op zaterdag) vroeg aan de knutsel. Nog voor 11.30 hadden we bijna 12 meter wand in de muurverf en zag de keuken/kamer er zo uit:


Vanmiddag na de tweede keer de muur geverfd te hebben ziet de kamer er zo uit. Nu nog even wachten tot de plinten droog zijn en dan kunnen ze tegen de muur geplakt worden (ja, we hadden na ruim een jaar nog steeds geen plinten tegen de muur...) en kunnen de meubels weer op hun plek.


 (Coen en Sander vinden het maar erg vreemd dat gedoe in huis...)

Komend weekend ga ik voor het eerst naar de creabeurs in Hardenberg. Ben erg benieuwd!

Greetz
Klaske

7 opmerkingen:

 1. Joh, waar je zin in hebt zeg, wat een klus. Maar..heel goed van jullie! Kleuren zijn zo natuurlijk lastig waar te nemen maar volgens mij hebben wij het kamertje van Femke in ongeveer dezelfde kleur groen, gecombineerd met grijs, gemaakt. En verder hebben wij lila in onze woonkamer, lila in de slaapkamer en oranje op de studeer/hobbykamer. Heerlijk die kleurtjes in huis :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh vergeet ik je layout, haha. Ik heb de te liften layout laatst ook ergens op internet zien staan en hij sprak mij ook heel erg aan. Ik heb er echter nog niks mee gedaan. Ik vind jouw uitwerking echt schitterend geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Allereerst een mooie LO met al die vakjes en wat laat je het geel leuk terug komen!
  De nieuwe kleur staat veel warmer, mooi zeg!
  Groetjes Boukje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooie keur op de muur! en je lo is een snoepje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige Layouts Klaske.
  en succes met de metamorfose.
  Groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind je LO prachtig Klaske!!
  Mooie nieuwe kleur in huis, wat een klus!! Mooie groene warme kleur is dat zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hoi hoi

  je blijft wel bezig jij in je huisje en scrappen druk druk druk. Wat was die coen toch een schatje( is hij nog hoor) maar een leuke lift is het geworden. Ben benieuwd hoe hardenberg is bevallen ik wil ook wel gaan maar het is zo'n eind rijden.
  Gr Thamar

  BeantwoordenVerwijderen