Pagina's

donderdag 18 juli 2013

de 2e LO voor Dutch Dares

De 2e LO voor het Dutch Dares blog mag ik nu ook laten zien. Echt superleuk om een maandje guestdesigner te zijn!! Op het blog vind je alle uitwerkingen van het designteam... Deze keer betrof het een sketch. Ik heb er deze LO van gemaakt:Voor de mensen die zich afvragen waar dit mooie uitzicht is (en wellicht wat BW betekent): deze foto is genomen op het terras van Het Booze Wijf in Lauwersoog. Ik kan het iedereen aanbevelen ;-)

Greetz!
Klaske

6 opmerkingen:

 1. Ooh, deze is ook helemaal leuk! Ik krijg zin om ook lekker met wat te drinken in de tuin te gaan zitten. Bedankt voor je leuke bijdragen als gastdesigner bij de Dutch Dares!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een hele mooie layout is dit en het papier is ook zo mooi en fris. De titel vind ik ook weer leuk gemaakt.
  Groetjes, ELs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie LO's voor de Dutch Dares, leuk die houten sterretjes en het tape!
  Groetjes Boukje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi hoi

  weer een mooie klaske echt leuk geworden

  gr Thamar

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gaaf lootje Klaske! En om nog even op je vraag terug te komen over Landal Mont Royal... Zeker een aanrader! Het centrale deel ligt heel hoog, de huisjes staan verspreid over de bergwand zeg maar. Maar er zijn ook vlakke parkdelen. In het begin is het even raar dat het park doorkruist wordt door een doorgaande weg, maar het voetgangerstunneltje bracht uitkomst.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gaaf lootje Klaske! En om nog even op je vraag terug te komen over Landal Mont Royal... Zeker een aanrader! Het centrale deel ligt heel hoog, de huisjes staan verspreid over de bergwand zeg maar. Maar er zijn ook vlakke parkdelen. In het begin is het even raar dat het park doorkruist wordt door een doorgaande weg, maar het voetgangerstunneltje bracht uitkomst.

  BeantwoordenVerwijderen