Pagina's

zondag 20 januari 2013

dubbel duo ;-)

Project "Coen en Sander, maar dan dubbel" ging best snel vanavond ;-). Het origineel dat ik gelift heb, vond ik hier. Op de foto onze twee kleine huisvriendjes en links daarvan de twee grote mannen waarnaar de katertjes vernoemd zijn, toen zij in juli bij ons kwamen wonen. De tekst is een kleine verbastering van de jingle van de Coen en Sander Show.
Greetz!
Klaske

Clean and Simple kaartjes

Enkele clean and simple kaartjes:


Gemaakt met de nieuwste Collectable - Owl van Marianne Design.


Het is niet alleen leuk om met papier met deze Collectable te werken. De stans snijdt ook prima door dun vilt. Samen met borduurgaren, tacky glue en watten om te boel op te vullen krijg je dan speelgoedjes voor twee hele blije katertjes.


 Een nieuw project in de maak: Coen & Sander en Coen & Sander ;-)


Greetz!
Klaske

zondag 13 januari 2013

Coen is een kleine druktemaker


Na een LO over Sander (zie de post hieronder) is nu Coen aan de beurt ;-). Op Johanna haar blog kwam ik een link naar een heel leuk sketch-blog tegen. Daar heb ik de inspiratie voor onderstaande LO vanaf gehaald. Al het dessin-papier is van het Franse Les Editions Infocrea, gekocht bij Love Scrapping and More.(Coen is een kleine druktemaker - Piter probeert rustig een boek te lezen, maar dat valt nog niet mee met een hyperactieve Coen op schoot)

Greetz!
Klaske

donderdag 10 januari 2013

layout Sander

Mijn 2e LO van 2013 alweer... Zo maak je tijden niets, en dan gaat het ineens snel... De 1e LO kan ik nu nog niet laten zien, die is voor de januari-uitdaging van het SNNforum.

Hieronder kleine Sander, toen ie bijna 3 maanden was.

(Bijna drie maanden oud en de kleine kater is helemaal uitgeteld van het spelen).

Greetz,
Klaske