Pagina's

donderdag 28 februari 2013

52 weken zijn AF!!!

Pffff, wat een monsterklus. 52 weken in anderhalf jaar... Een volgende keer denk ik wel eventjes heel goed na voordat ik aan zoiets begin ;-)

Week 48 tot en met week 52
Week 48:            Sieraden
Week 49:            Uit eten
Week 50:            Mijn duurste aankoop voor mezelf ooit
Week 51:            Leesvoer
Week 52:            SpelletjesDe hele bundel bij elkaar:
Kijk eens wat er in mijn zilverkleurige brievenbusje zat vanmiddag:


In Hardenberg kwam ik op een stand een hele leuke voorbeeldkaart met uiltjes tegen. Ik dacht dat het diecuts waren, maar het bleek een stempel/stans van Sizzix. Bij die bewuste stand waren ze uitverkocht/ niet meer geleverd door de leverancier. Op de beurs stond ook een kraam van Krea2Day. Die hadden de stans niet mee, maar de meneer adviseerde mij om hun bedrijf een e-mail te sturen, dan zou ie wel even kijken. De Sizzix stans bleek echter gewoon op hun website te staan! Ze hebben hem voor mij besteld en vandaag was hij al in het koude noorden. Superservice!

Greetz!
Klaske

dinsdag 26 februari 2013

My love forever

Op het blog van Dutch Dares stond een leuke sketch als uitdaging:


De spulletjes die ik in Hardenberg gekocht heb, zijn meteen gebruikt: de valentijns-decorative strip van Tim Holtz en het Doodlebug Design paperpad. Echt supervrolijk papier. Ik heb er een 8*8 inch LO mee gemaakt:


De tekst op de LO is afkomstig van het liedje "Come see the end in me" van Elske DeWall. De tekst is lichtelijk aangepast, dat dan wel, aangezien Elske het in haar liedje heeft over een witte jurk ;-)

Greetz!
Klaske

zondag 24 februari 2013

Hardenberg

Gister ben ik voor het eerst samen met Elisabeth naar de beurs in Hardenberg geweest. Wat héérlijk ruim en rustig, als je dat vergelijkt met de massahysterie van de Kreadoe... Er waren genoeg mensen, dat wel, maar er was genoeg ruimte om rustig langs de kraampjes te lopen en spullen te bekijken.

Nu word ik wel steeds verwender als scrapper en heb ik weinig tot geen nieuwe dingen gezien. Een overvloed aan stansmallen en helaas niet zoveel 12*12 inch papier. Paperpads waren er wel weer in overvloede. Toch nog enkele leuke dingen kunnen scoren:


Het 12*12 inch papier en de Sizzix/Tim Holtz stans komen van Love Scrapping. De veel te leuke paperpads, twine en Tim Holtz lettertjes komen van de Scrapbookzolder. Ik ben vergeten waar ik het Joy stansje op de kop heb getikt... Rechts nog een hele voorraad basis cardstock.

Tijdens de beurs hebben we nog gezellig geluncht met Jacquelien, haar moeder en haar zusje. Erg gezellig!!

Deze week niet aan scrappen toegekomen. De voorkamer is inmiddels weer ingeruimd. Nu nog wat plinten in de keuken, dan kunnen ook daar de spullen weer op hun plek. Het is MOOI!!!


Nu wachten op de nieuwe meubels... De banken worden echt met de minuut minder :-(. We kunnen aftellen gelukkig...

Hieronder nog een foto van onze vriendjes die inmiddels 9,5 maand oud zijn. Echte huiskatten: zodra het ook maar enigszins waait, regent, sneeuwt of koud is dan lopen de heren een mini-rondje door de tuin, om linea recta weer de bijkeuken in te rennen en vervolgens weer een plaatsje te zoeken in de expeditkast of op de bankleuning...

Greetz!
Klaske

zondag 17 februari 2013

SNN uitdaging januari 2013

De januari-uitdaging van het SNN-forum was een leuke, namelijk een LO-lift. Hieronder mijn uitwerking en daaronder het te liften voorbeeld:


Ik heb niet zoveel gescrapt de laatste tijd. Oké, de februari-uitdaging van het SNN-forum is al klaar, maar die mag over een paar weken pas getoond worden.

We wonen nu iets meer dan een jaar in ons nieuwbouwhuis. In de zomer van 2011 hebben we de kleurstellingen bedacht. Nu anderhalf jaar later zijn we eigenlijk een beetje uitgekeken op het blauw-wit. Het is toch behoorlijk steriel, ook met de gladde strakke keuken en gladde banken. Kortom, gevoelsmatig werd het tijd voor een metamorfose...

Inmiddels hebben we twee nieuwe banken in bestelling, omdat de huidige oude banken helemaal af zijn (let ook op de onderste foto van deze blogpost). Met dank aan twee katers, maar vooral aan een belachelijk lage luchtvochtigheid in huize VdB waardoor de bekleding van de bank letterlijk gebroken is. De nieuwe banken zijn van stof, hetgeen hopelijk voor gevoelsmatige warmte in huis zorgt. Daarnaast is er nog een eiken keukentafel van 300*110 cm in bestelling. Halverwege april zullen de meubels bezorgd worden. YAY! Dan alleen nog op zoek naar een leuk gordijn voor in de keuken, bij de tuindeuren. O, ja en meneer VdB is ook nog bezig met twee loungebanken van steigerhout voor in de tuin. Handig, zo'n handige man!!

Ondertussen zijn we in huis in afwachting van de nieuwe meubels alvast begonnen met een kleuren-metamorfose...

Zo zag het er tot en met afgelopen vrijdag uit...


Bij de Gamma een litertje of 10 muurverf gehaald... Mosgroen!


Op je vrije zaterdag (ja, meneer VdB was zelfs vrij op zaterdag) vroeg aan de knutsel. Nog voor 11.30 hadden we bijna 12 meter wand in de muurverf en zag de keuken/kamer er zo uit:


Vanmiddag na de tweede keer de muur geverfd te hebben ziet de kamer er zo uit. Nu nog even wachten tot de plinten droog zijn en dan kunnen ze tegen de muur geplakt worden (ja, we hadden na ruim een jaar nog steeds geen plinten tegen de muur...) en kunnen de meubels weer op hun plek.


 (Coen en Sander vinden het maar erg vreemd dat gedoe in huis...)

Komend weekend ga ik voor het eerst naar de creabeurs in Hardenberg. Ben erg benieuwd!

Greetz
Klaske

zaterdag 9 februari 2013

twee kaartjes

Afgelopen week weer twee leuke gelegenheden om een kaartje te maken. Voor het bovenste kaartje deed ik inspiratie op bij Annemarie.Greetz!
Klaske