Pagina's

zondag 31 maart 2013

Koud op Ameland

Vorige week was ik bij De Duif in Leeuwarden. Mijn witte cardstock was bijna op. Daarbij wilde ik ook nog wat leuke stempeltjes, voor kinderkaartjes. Ik had gezien dat ze ook de stempels van DoCrafts hadden (Boofle en Forever Friends). Helaas gaat de winkel er niet op vooruit, niet qua gezelligheid en klantvriendelijkheid van het personeel en ook in de winkel is het een rommeltje... Maar goed, ik heb toch een paar leuke stempeltjes kunnen vinden. De overigen die ik zocht, zouden er volgens de site wel moeten zijn, maar kon ik niet vinden... Ik kwam daar ook een 6*6 paperpad van DoCrafts tegen, met de Forever Friends beertjes... Zó schattig, pastel én totaal niet des Klaskes haha... En toch maar meegenomen ;-). O,ja... het witte, zwarte en craft cardstock was er weer eens op :-(

Ik ben gister lekker met mijn nieuwe spulletjes aan de knutsel gegaan:

Maar weer eens een LO'tje van 12*12. De sketch vond ik op het blog van Thamar:


Het idee voor dit kaartje deed ik op bij Margot:Nog een fijne Paasdagen!

Greetz!
Klaske

zondag 24 maart 2013

kerstcrop in Eext

Kerstcrop in Eext? En dat eind maart? Qua temperatuur zou het best kunnen, zó gemeen koud is het buiten. Voor de kerst lukte het Anneke niet meer om de vermaarde crop in Eext te houden, dus dat werd doorgeschoven naar februari. De griep gooide echter roet in het eten. De crop werd uitgesteld naar dit weekend. Vandaag hebben we heerlijk met 17 dames in Anneke haar atelier zitten knutselen. Onze gastvrouw had een superleuke kalender-workshop voorbereid en als vanouds konden we weer genieten van een toplunch. Helemaal geweldig.

Zo is mijn kalender geworden:

(hmmmm, de tegeltjes in mijn toilet zijn net zo blauw als het felle blauw van de letterstans, maar op een of andere manier zie je dat niet op de foto)

De restjes moesten ook even op:


Claudia had een groot deel van haar winkel Scrapbookzolder mee. Daar had ik deze week ook al wat besteld. Hieronder de buit van deze week bij Claudia:


Een klein cadeautje voor de gastvrouw:


Nog wat snelle kaartjes die ik deze week met de uiltjes-stans gefabriceerd heb. Ligt er in ieder geval maar weer een voorraadje klaar. Nou ja, alleen de onderste twee zijn voor verzending. De bovenste is voor hubby ;-)
Greetz!
Klaske

zondag 17 maart 2013

clean & simple

Vanmiddag even een klein voorraadje kaartjes aangelegd. Eén moeder maakt er geen geheim van dat ze een jongetje verwacht, maar de andere moeder in spé houdt zich nog heel erg stil over het geslacht van haar kindje. Dus heb ik maar twee verschillende versies gemaakt...

Afgelopen weekend waren we een stormachtig weekend op Ameland. Waren we een paar dagen daarvoor nog heerlijk verwend met zonnig weer (zelfs nog buiten gezeten!) was het in het weekend van 9-11 maart bar en boos, sjaals, handschoenen en mutsen waren noodzakelijk op het strand. We zijn in ieder geval lekker uitgewaaid ;-)


Tijdens een relaxt weekendje heb ik lekker veel kunnen lezen. Het derde boek van vriendinnetje Anita was net daarvoor uitgekomen, dus die moest mee de boot op. Een superspannende thriller die zich afspeelt in het koude Alaska. Bestellen doe je hier:


Daarnaast heb ik IV van Arjen Lubach gelezen. Ik had nog nooit eerder werk van hem gelezen, ik kende hem van het tv programma "De slimste mens" en als Slimme Schemer (van de parodie op Stan van Eminem). Onlangs stond er een groot interview met hem in de LC, waardoor ik wel nieuwsgierig was geraakt naar zijn eerste thriller. Geloof me, hij is gaaf!!! Een soort Dan Brown in de polder... Van mij mag ie nog meer thrillers schrijven! Ik ga in ieder geval zijn andere boeken nog bestellen...

Greetz!
Klaske

zaterdag 2 maart 2013

3 kaartjes

Drie eenvoudige kaartjes in elkaar geknutseld deze week. Twee met dezelfde sketch. Op de 2e en 3e heb ik mijn nieuwe uiltjes-stempel/stans gebruikt. Zó leuk!!
Greetz!
Klaske