Pagina's

zondag 26 mei 2013

Project van de Scrapdag in Noordwolde

Gister werd voor de 6e keer de Scrapdag in Noordwolde georganiseerd. In september ben ik er ook bijgeweest. Toen was het z├│ leuk en gezellig, dat ik me voor deze editie meteen weer heb aangemeld.
Deze keer hadden Connie en Titie een projectje bestaande uit een tasje en een miniboekje voor ons bedacht. We gingen aan de slag met papier van My Mind's Eye, dat in iedereen kreeg, samen met het tasje, cardstock en twine. Supergaaf!

De vorige editie had ik een miniboekje over Coen en Sander gemaakt, dat leek me nu ook wel leuk om weer te doen. Ik heb voor het miniboekje allemaal foto's genomen van de heren terwijl ze in en rondom doosjes spelen. In het boekje heb ik allemaal spreekwoorden en gezegden verwerkt die te maken hebben met katten.

(als je op de foto's klikt, worden ze groter)


Nog even een foto - geleend van Connie's blog - van scrappers in opperste concentratie. Naast veel scrappen hebben we ook heerlijk gebept, bijgepraat en gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar!


Greetz!
Klaske

woensdag 22 mei 2013

Hij kan ook alles!

Het gaat lekker met de LO'tjes de afgelopen dagen. Nu even geen kater-beestjes, maar een LO met mijn lieftallige wederhelft weer eens in de hoofdrol. Die draait nergens zijn hand voor om: kraanmachinist, stratenmaker, huis- en tuinklusser, chef-kok en bedrijfsleider... Hij kan ook alles!


Nog een snel kaartje voor een klein vriendinnetje, die afgelopen zaterdag een ongelukje kreeg.


Greetz!
Klaske

zondag 19 mei 2013

Schatgraven

Op het Dutch Dares Blog staat een sketch met een vlakverdeling voor foto's. Ik heb de boel alleen net iets omgegooid: de radartjes/ kompasjes van All About a Boy van Echo Park rechtsboven en op de plek van de bloem/cirkel op de sketch heb ik de foto's geplaatst... Net weer even dwars ertegenin ;-). Het blauwe achtergrondvel is van Basic Grey, net als de rode letterstickertjes.


Greetz!
Klaske

vrijdag 17 mei 2013

Jong, klein en eigenwijs

Eindelijk weer eens een LO'tje. Er ligt nog eentje klaar, maar die is voor de april-mei uitdaging van het SNN-forum, dus die kan ik pas begin juni laten zien. Hieronder een LO'tje met een jonge, kleine en eigenwijze Coentje. Deze LO is gemaakt naar aanleiding van een sketch van Pagemaps (een april-sketch). Hiervoor heb ik papier uit de paperpad All about a boy van Echo Park gebruikt, gekocht bij Scrapbookzolder. Met deze LO wil ik ook meedoen met de dare 102 van Dutch Dares.Greetz!
Klaske

zondag 12 mei 2013

Opkikker - DCL#185

Op het blog van Dutch Card Lovers stond onderstaande sketch. Een leuk klusje om mee aan de slag te gaan als er op zaterdagavond niets voor de tv is ;-)Het papier is van Doodlebug - Stars & Stripes, gekocht bij Scrapbookzolder.

Greetz!
Klaske

zaterdag 11 mei 2013

Veel CAS-kaartjes

Deze week was de uitdaging bij Crazy for CAS een hele gave: neem onderstaande foto als inspiratiebron.


Geïnspireerd door het groen-wit, jute touw en het feit dat het hoogstwaarschijnlijk een trouwboeket is ben ik aan de slag gegaan met een kaartje voor een 4-jarig huwelijk. Het idee met het hekje en de vogeltjes is eerlijk geleend van Pinterest ;-)Nog een kaartje, maar dan voor een aanstaand bruidspaar:


En nog een verjaardagskaartje. Is die Boofle-stempel niet geweldig?


Greetz!
Klaske

zaterdag 4 mei 2013

in de top 3 - nieuw kaartje - SCC feestje

WOW, mijn trouwkaartjes staan in de top 3 van Crazy for Cas! Superleuk!

Challenge nr 17 van Crazy for Cas! is het maken van een kaartje in de kleuren van de Nederlandse vlag ivm K(r)oningsdag afgelopen week. Vond deze kleurencombinatie niet een hele gemakkelijke... Dit is wat ik ervan gemaakt heb.


Vandaag een beetje bijkomen van een lange dag gister. Eerst gister in het Cambuur-stadion op een groot scherm naar de laatste competitiewedstrijd kijken (zenuwslopend) en toen midden in de nacht (rond half 3!!) een klein kampioensfeestje in het stadion.

Feestje op Woudestein
(bovenstaande foto is van de Facebookpagina van Dijks Fotografie geplukt) 

Hiertussen op het veld stonden we ergens, haha. Samen met nog een 6000 man midden in de nacht!
(bovenstaande foto komt van de Twitterfeed van de Kern van Cambuur)

Zoals gezegd, rustig aan vandaag. Er worden her en der wat uitdagingen georganiseerd ivm International Scrapbook Day. Wie weet kom ik nog wat leuke dingen tegen om te doen...

Greetz!
Klaske

donderdag 2 mei 2013

Kikkertjes en nieuwsgierige katers

Naar aanleiding van de make and take op het Scrapbookzolder Event afgelopen zaterdag ben ik een beetje gaan stoeien met het kleuren met distressinkt. Ik hou niet van heel erg netjes en vloeiend en heb het inkleuren op een beetje aquarel-achtige manier gedaan. Vind het erg geslaagd, al zeg ik het zelf ;-)


Nog even non-scrap: Onze kleine vriendjes zijn inmiddels ook al niet zo klein meer (worden over anderhalve week alweer een jaar oud). Tegenover ons huis worden nieuwe woningen gebouwd. Dat levert buiten natuurlijk de nodige geluiden op. Sander en Coen spieken bij toerbeurt door het raam van ons kantoortje om te controleren of alles wel een beetje vlot verloopt ;-)


Greetz!
Klaske