Pagina's

zondag 30 juni 2013

Mini scraptote gemaakt

In mijn vorige blogpost vertelde ik al dat ik bezig was met een mini-scraptote volgens de beschrijving van GoGini. Inmiddels is hij af!!

Ondanks de waarschuwing in de beschrijving had ik voor de biasbandjes toch een vrij dikke stof genomen. Voor de horizontale banden was dat geen probleem, het probleem ontstond bij de laatste 4 verticale bandjes. Daar moest handwerk aan te pas komen (en Tacky Glue, haha).
Naast de scraptote heb ik ook een rol gemaakt waar pennen/ potloden/ messen et cetera in kunnen, plus een band die met klittenband vast zit, zodat ik deze om het handvat kan vastmaken. Hieraan zitten rolletjes washi-tape.

Wil je meer leuke totes zien of wil je nu ook zo'n leuke tote maken? Ga dan naar het blog van Gogini. De werkbeschrijving kun je bestellen door de dames een mailtje te sturen. Ik heb in ieder geval superveel plezier aan het maken gehad!

Greetz!
Klaske

zaterdag 29 juni 2013

De tijd heeft stilgestaan

Afgelopen zondagavond zijn we teruggekomen van een weekje Eifel. Toen ik daarna thuis op het blog van Dutch Dares keek, zag ik dat ik uitgenodigd was om in de maand juli guestdesigner te zijn. YAY!! Ik heb inmiddels de eerste opdracht ingeleverd, hou dus de komende tijd het Dutch Dares blog in de gaten. De tweede opdracht heb ik ook al liggen, deze zal ergens eind juli op het blog komen.

Voor die juli-uitdaging wilde ik wat foto's printen, alleen besloot mijn printer om alles in een roze-groene waas af te gaan drukken.... Grrrrr, vraag niet hoe het kan, het leek alsof Doe Maar uit de jaren 80 was teruggekomen, haha. Uiteindelijk via een omweg toch goede foto's kunnen printen voor de juli-uitdaging en bij wijze van experiment meteen maar op de roze-groene manier door gaan printen om fotootjes te hebben voor Sketch #63 van het DD-blog.  Dit is de LO geworden:Ik heb voor deze LO alleen dessinpapier (Basic Grey) als achtergrond en voor de rest washi-tapejes, foam, witte pen, een groene Perlenpen en de naaimachine gebruikt...

Over naaimachine gesproken, onlangs heb ik via het blog van de dames van GoGini (van die supergave totes) de werkbeschrijving van de minitote besteld. Inmiddels is mijn tote al behoorlijk vergevorderd, alleen nog 4 afwerkbiesjes op de zijnaden. En ik wil kijken of ik op een of andere manier nog een leuke vlakverdeling in de binnentas kan maken. Binnenkort meer op mijn blog ;-)

Greetz!
Klaske

donderdag 20 juni 2013

uiltjes van Eline en een naamloze kat

Sinds kort zijn er weer nieuwe véél te leuke Eline's Owls te koop. De eerste reeks was van afgelopen winter, maar heb ik toch laten liggen omdat ik niet zoveel met kerstspulletjes heb. De Summer-reeks is echter veel te leuk en voor vele gelegenheden toepasbaar. Eline's Owl2 is met me mee naar huis gekomen. In die set een klein uiltje en een gezellig uilenpaartje.

Hieronder enkele snelle kaartjes gemaakt met wat tape, stempeltjes, bakerstwine en gekleurd met distress inkt:
Het kattenstempeltje vond ik tijdens het Boekenfestijn in Leeuwarden. Daar komen ook de tape vandaan die op de kaartjes gebruikt is.
 Greetz!
Klaske

zaterdag 15 juni 2013

Twee mannenkaartjes

Sinds afgelopen donderdag is in Leeuwarden weer het jaarlijkse Boekenfestijn. Ik was er donderdag na werktijd (dus onder etenstijd) en het was er heerlijk rustig... Lekker twee uurtjes rondgeneusd en een behoorlijke buit meegenomen:


Zie je die uberleuke stempeltjes linksonder op de foto? Gekocht voor het monsterbedrag van € 1,10!!! Ik heb ze vandaag meteen gebruikt voor mannenkaartjes voor de uitdaging van Crazy For Cas: #20 Mannenkaart.


Greetz!
Klaske

vrijdag 14 juni 2013

Samen spelen

Wederom een 12*12 LO. Het gaat lekker de laatste weken ;-).

Het papier is van Authentique, met een My Mind's Eye-vel op de achtergrond. Op de foto zijn de heren aan het spelen met een mega-investering van € 5,99 van de Action.


Fijn weekend alvast!
Greetz!
Klaske

zaterdag 8 juni 2013

Degelijk

Dare #103 van het Dutch Dares Blog is een hele leuke: Op de fiets. Daar kon ik wel wat mee... Vorig jaar zijn we een weekje op vakantie naar Twente geweest. We hadden bedacht dat het misschien wel lekker was om daar wat te gaan fietsen. Mijn vader bood aan dat we zijn auto wel mochten lenen (onze eigen Polo en Up! hebben geen trekhaak), zodat we onze eigen fietsen mee konden nemen.

Dus daar gingen we, op een vrijdagochtend in september: oerdegelijk de fietsjes achterop de véél te grote auto, een weekje op vakantie... Een heerlijk weekje weggeweest ;-)

Het achtergrondvel is een oudje van Jillybean Soup, het dessinpapier komt uit het paperpad Boys Only van Doodlebug Design.


Greetz!
Klaske

donderdag 6 juni 2013

Lekker spelen

Ein-de-lijk kan ik 'm laten zien... ;-)  Ik had deze LO in april al gemaakt voor de uitdaging op het SNN-forum, maar die inzendtermijn werd met een maand verlengd.

De uitdaging was om met een sketch aan de slag te gaan. Hier mijn uitwerking, met daaronder de oorspronkelijke sketch. Het papier is van Authentique, met volgens mij een achtergrondvel van My Mind's Eye (maar dat weet ik niet meer zeker).Greetz!
Klaske

maandag 3 juni 2013

CAS-kaartje en nieuwe spullies

Onderstaand een CAS-kaartje, beetje gelift van het kaartje dat ik laatst voor de Crazy for Cas uitdaging maakte:


Nieuwe spullies in huize VdB: Revlie was voor mij altijd al de Queen of Clean & Simple als het op scrappen aankomt, zij is samen met Cathy Zielske wel een voorbeeld op scrapgebied. Tegenwoordig doet Revlie heel veel aan mixed media. Om te doen, is niets voor mij (hou niet zo van vieze vingers, haha), maar haar werkstukken en filmpjes zijn ubergaaf. Van haar werkstukken heeft ze nu ook een eigen lijn uitgebracht met art-journal schriften, kaartjes, fotoprints et cetera. Wil je meer zien, ga dan vooral eens naar haar site www.revlie.nl en breng een bezoekje aan haar shop! Onderstaand pakketje zat vandaag in mijn zilverkleurige brievenbusje. Mijn eerste bestelling, maar waarschijnlijk niet de laatste ;-)


Greetz!
Klaske