Pagina's

donderdag 18 juli 2013

de 2e LO voor Dutch Dares

De 2e LO voor het Dutch Dares blog mag ik nu ook laten zien. Echt superleuk om een maandje guestdesigner te zijn!! Op het blog vind je alle uitwerkingen van het designteam... Deze keer betrof het een sketch. Ik heb er deze LO van gemaakt:Voor de mensen die zich afvragen waar dit mooie uitzicht is (en wellicht wat BW betekent): deze foto is genomen op het terras van Het Booze Wijf in Lauwersoog. Ik kan het iedereen aanbevelen ;-)

Greetz!
Klaske

zondag 14 juli 2013

2 vriendjes

Gisteravond even lekker gespeeld met washi-tape, houten sterretjes, brads, perlenpennen en 3 velletjes dessinpapier:


 De inspiratie deed ik op uit deze sketch:


Greetz!
Klaske

vrijdag 12 juli 2013

sneakje...

Er valt op dit moment nog niet zoveel te laten zien. Ik heb de 2e layout als guestdesigner voor Dutch Dares inmiddels af. Als alles meezit, komt die halverwege volgende week online en kan ik hem ook hier plaatsen. Ik wil nog niet teveel verklappen, maar waar de 1e LO mocht bestaan uit 1 kleur met zwart/wit, heb ik voor de 2e juli-uitdaging behoorlijk uitgepakt qua kleur ;-)

Twee tipjes van de sluier:Fijn weekend alvast!
Greetz!
Klaske

woensdag 3 juli 2013

Layout voor Dutch Dares

Onlangs werd ik door het team van het Dutch Dares blog gevraagd om guestdesigner te zijn. Graag natuurlijk!!

De eerste opdracht was: maak een LO met maar 1 kleur en gebruik daarbij zwart-wit. Hieronder mijn LO op 6*12 inch die ik hiervoor gemaakt heb (als je op de foto klikt, dan wordt ie groter én scherper...)


Greetz!
Klaske