Pagina's

woensdag 18 december 2013

Kaartenbox

Afgelopen weekend vond weer de jaarlijkse Kerstcrop in het atelier van Anneke in Eext plaats. Het was weer supergezellig en goed verzorgd. Anneke had voor ons een hele leuke workshop bedacht: het maken van een kaartenbox. Anneke haar origineel had de "lades" aan de voorkant zitten, ik heb de box een kwartslag gedraaid, zodat de "lades" eigenlijk verticaal staan... Beetje zelfbescherming, omdat ik anders weet dat wanneer ik de kaartenbox optil, de hele boel eruit schuift.

Daarnaast heb ik ook alle "lades" aan elkaar vastgezet en iets laten verspringen, zodat er een klein hoogteverschil gecreëerd wordt.

De kaartenbox gevuld met de nog liggende voorraad kaartjes:De kaartenbox nogmaals, maar dan zonder de kaartjes, nu zie je de verschillende "tabbladen" en "lades" beter:

Het gebruikte materiaal is verkrijgbaar bij Scrapbookzolder:

de basis is van Craft Cardstock

Daarnaast had Claudia van Scrapbookzolder een deel van haar winkeltje mee en heb ik nog even lekker ingeslagen:
Alle spulletjes op bovenstaande foto vind je natuurlijk in de webshop

Greetz!
Klaske

woensdag 4 december 2013

5 kaarten uit 1 paperpad

Er is al een tijd niets uit mijn handen gekomen qua scrappen. Een paar weken geleden begon het toch wel erg te kriebelen. Genoeg leuke foto's... Zo onder andere van een feestje in Leeuwarden van 3 op 4 mei jl. en het vervolg op de maandag 6 mei... Of zwart-wit "foto's" van VdB-junior, genomen in september en begin november... Maar toch wist ik even niet goed hoe ik eigenlijk weer moest starten met scrappen... Op een gegeven moment leken de puzzelstukjes toch ineen te gaan vallen: ik kreeg een mail van Claudia van Scrapbookzolder met de vraag of ik naar aanleiding van nieuwe artikelen uit haar webshop wat voorbeelden wilde maken.

Eind vorige week ontving ik een leuk pakketje, en vanaf vrijdag ben ik weer even lekker losgegaan:
 Het hele rijtje even bij elkaar:


De paperpad van Studiolight is nog láng niet op, dus er komt nog meer ;-)

Greetz!
Klaske