Pagina's

zaterdag 25 januari 2014

Tweede Scrapbookzolder Event

Vandaag werd in Assen voor de tweede keer het Scrapbookzolder Event georganiseerd. Vorig jaar was ik hier ook bij en ook deze editie ben ik hier naartoe gegaan. Claudia had haar winkel Scrapbookzolder meegenomen en er waren leuke Make and Takes.

Twee kaartjes naar aanleiding van de Make and Take, gemaakt met Jovi Magic Bears Waxkrijtjes* tekststempel "In een jaar zitten...." 

En ook nog twee kaartjes naar aanleiding van een sketch:(houten figuurtjes via de Xenos)

Greetz!
Klaske

zaterdag 18 januari 2014

Productie draaien ;-)

Echt een ouderwets gevalletje "productie draaien". Er moesten namelijk nogal wat geboortekaartjes gemaakt worden: Voor de 8 dames die samen met mij de zwangerschapsCurZus volgen, voor de CurZusleidster van diezelfde CurZus die ook zwanger is, voor mijn collega en ook nog voor 2 vroegere collegaatjes die óók in blijde verwachting zijn...

Op zich is het recept niet zo moeilijk... snaai wat afbeeldingen van Me to You beertjes van het www en print ze uit, kleur ze enigszins op met een aquarelpotloodje, maak een tekststrookje met een leuk tekststempeltje, haal je voorraad Nestabilities eens onder het stof vandaan, maak gebruik van foamblokjes en een afrondponsje... En klaar is Klaske in dit geval...


Inmiddels is al één van de dames van de ZwangerschapsCurZus bevallen, dus er kan één kaartje op de post. De andere kaartjes moeten als alles goed gaat minimaal nog een weekje of 6 blijven liggen...

Greetz!
Klaske

zondag 5 januari 2014

Ein-de-lijk weer eens een LO'tje

11 augustus 2013 - zolang is het geleden dat er een LO'tje uit mijn vingers is gekomen... pffffff, wat een tijd geleden zeg.

Gister voor het eerst in bijna 5 maanden weer even lekker aan de slag geweest met een LO'tje. Het achtergrondvel is van My Mind's Eye (Follow Your Heart) en de overige papiertjes komen uit de paperpad Here and Now van Echo Park Paper.


En daarnaast is het jaarlijkse scrapobject weer gemaakt: de kalender! Men neme een kalender die manlief gekregen heeft van zijn buurman op Lauwersoog:


Vervolgens enkele papiertjes van Studiolight en dan krijg je dit. Wellicht niet supersensationeel maar wel héél handig ;-)

Greetz!
Klaske