Pagina's

zaterdag 21 juni 2014

vrolijke kaartjes

Op het blog van Margriet staat een leuke wedstrijd: maak een kaartje met de kleuren geel, oranje, rood, lichtblauw en donkerblauw. Deze uitdaging heb ik gecombineerd met de sketch op het blog van SU-per Challenges. En dan krijg je dit resultaat:


Ik vond hem zo leuk geworden, dat ik er meteen nog eentje gemaakt heb:


Greetz!
Klaske

woensdag 11 juni 2014

Trekkertjes

Even een snel kaartje tussendoor voor zwagerlief:


Met dit kaartje wil ik graag meedoen met de uitdaging op Crazy for CAS en van het Stampin your Way Challenge Blog.

Vorige week ben ik voor het eerst bij een Stampin'Up workshop van Jane geweest. Het was echt superleuk om te doen. Collega-scrappers Tynke, Wiebine, Boukje en Annemarie deden ook mee. Zij hebben allemaal al een aardige SU-verzameling. Erg gaaf om al die mooie spulletjes te zien. Inmiddels heb ik mijn eerste stempels en inkt ook besteld. Ik hoop dat ze snel binnenkomen ;-)

Greetz!
Klaske

woensdag 4 juni 2014

Zonder designpapier

In mijn vorige blogpost had ik het al over de mei-uitdaging van het SNN-forum. Deze keer was de uitdaging om een project te maken zónder designpapier. Hieronder de twee projectjes die ik heb gemaakt.

Ik heb cardstock, stempels, stanzen, washitape, perlenpen en bakerstwine gebruikt.


De sterren op de LO hieronder lijken van dessinpapier, maar de grijze achtergrond met witte stipjes is toch echt gemaakt met een stempel... Eerst heb ik uit papier een ster gestanst. Vervolgens heb ik de ster zelf aan de kant gelegd, maar het papier waar nu een ster uit mist, gebruikt als malletje. Vervolgens een nieuw stukje papier eronder en dan op het malletje stempelen... Is een beetje een werkje, maar dan kun je later wel mooi om het sterretje heen knippen, zoals rechts op de LO.

Hieronder mijn buik toen ik hoogzwanger was... Ik dacht toen dat ik er bijna was, maar moest na het maken van deze foto nog bijna twee weken geduld hebben... De LO is gemaakt met cardstock, stempels, washitape, perlenpen, letterstickers en chipboardletters.

Greetz!
Klaske