Pagina's

zaterdag 20 september 2014

Ook een start met PL

Zoals de meeste jonge ouders met diverse camera's, tablets en smartphones beschikken wij over honderden, zo niet duizenden foto's van onze kleine man, ook al is ie nog maar 5,5 maanden oud...

Ik wilde voor Niels geen gewoon album maken, maar om alles nu "ouderwets" te scrappen, dat zou ook op werk gaan lijken. Door diverse blogs werd mijn interesse voor project life gewekt. Op een eenvoudige manier kun je dan veel foto's kwijt, al dan niet met tekst, mooie papiertjes en eventueel dunne embellishments. Afgelopen zomer heb ik de eerste materialen aangeschaft. Vandaag ben ik voorzichtig en eenvoudig begonnen. Ik weet niet hoeveel ik van mijn PL zal laten zien, ik ben er namelijk nog niet uit of ik wel herkenbare foto's van Niels op mijn blog wil hebben...


Ik heb inmiddels een setje stanzen van 4*3 en 6*4 inch. Dat maakt eea wel makkelijker en sneller. Ik ben alleen nog op zoek naar een stans van precies 4*4 inch. Ik heb een setje nestabilities, maar daarvan is de grootste 9*9 cm. Heeft iemand tips?

Greetz!
Klaske

vrijdag 5 september 2014

Een nieuw nestje

Op 21 juni plaatste ik een blogpost met twee sterrenkaartjes. Hiermee wilde ik aan twee uitdagingen meedoen. Ik had in geen tijden kaartjes gemaakt... Laat ik nu bij beide uitdagingen in de prijzen gevallen zijn!!! Stuiterdestuiter!!!

Bij de uitdaging van Margriet viel de stempelset Show & Tell te winnen. Margriet is ook SU-demonstratrice. Ik had de Work of Art-stempelset al een tijdje op mijn verlanglijstje staan net als nog twee kleuren inktpads. Toen ik aan het mailen was met Margriet, heb ik die meteen maar meebesteld... En dan krijg je uiteindelijk dit gave pakketje thuis:

Bij SU-perchallenges won ik dit kerstpapier met bijbehorende pons:


Vandaag ben ik aan de slag gegaan met de Work of Art stempelset en een pijl uit Show & Tell, samen met een twee stansjes van Marianne Design. De tekststempel is volgens mij van Joy.

Greetz!
Klaske