Pagina's

maandag 13 oktober 2014

Uiltjes

Een snel kaartje gemaakt met de Work of Art set van SU samen met de uiltjesstans van Marianne Design. De witte achtergrond zit op craft cardstock, helaas kun je dat op de foto niet zo goed zien (snel, snel, snel, weer niet opgelet...). De kleuren geel-blauw, wel zo toepasselijk voor de ontvanger van dit kaartje.


En nog een keer een uil: afgelopen zomer heb ik samen met mijn zusje, moeder, tante, twee aangetrouwde nichtjes en mijn tante een workshop mozaieken gedaan. Mijn tante werd 60 en was 40 jaar in dienst bij dezelfde baas. Reden voor ons als dames uit de familie om gezellig met elkaar te gaan freubelen. We mochten zelf weten wat we wilden mozaieken op ons dienblad. Ik heb een uiltje van Eline als inspiratie genomen en gekozen voor groen en geel. De kleuren die wij in huis hebben...


Greetz!
Klaske

vrijdag 3 oktober 2014

SU-dagje

Vandaag heb ik weer eens lekker gefreubeld. Wiebine had Jane uitgenodigd om weer een Stampin'Up workshopje te verzorgen. Ik heb nog tot 1 november ouderschapsverlof op vrijdag, dus ik kon nog mooi een keer freubelen op vrijdag met Jane, Wiebine, Marian, Boukje en Tynke. Het was supergezellig en ik heb weer ouderwets vieze vingers. Heerlijk!

Voor Wiebine had ik een klein kadootje meegenomen: Bloembollen met een label van SU-stempels:


We gingen met een prachtige bloemenset aan de slag. Jane had 1 voorbeeld voor ons gemaakt (op de foto het liggende kaartje) en zelf hebben we er onze draai aangegeven:Na de lekkere lunch hebben we nog een vrolijk kaartje gemaakt:


Vervolgens heb ik nog lekker wat bloemetjes gestempeld en gestanst, zodat ik thuis ook nog wat kaartjes kan maken.

Natuurlijk kon ik het ook niet laten om weer wat spulletjes te bestellen. Als het goed is, is het over anderhalve week zo ongeveer bij me. Ik heb vooral Project Life spulletjes besteld. Mijn album vordert langzaam (wat wil je ook met zoveel foto's). Vind het erg leuk om te doen. Zal eens kijken welke pagina's ik hier kan laten zien. Heb namelijk de beslissing genomen dat ik hier op het blog geen foto's van de kleine man zal tonen.

Greetz!
Klaske