Pagina's

zaterdag 29 november 2014

Stampin'Up Zoo Babies

Al sinds afgelopen zomer heb ik de stempelset Zoo Babies van Stampin'Up in huis. Na wat rondjes sneupen op Pinterest ben ik lekker gaan knutselen. In onze omgeving zijn weer de nodige baby's op komst. Aangezien ik de geslachten nog niet weet, heb ik maar jongens- en meisjesvarianten gemaakt.


En nog wat leuke verjaardagskaarten voor jonge kinderen:

Greetz!
Klaske

zaterdag 22 november 2014

Stampin'Up Work of Art

In september kocht ik de stempelset Work of Art van Stampin'Up. Tot nu had ik er nog niet zoveel meegedaan, beetje tijdgebrek en inspiratieloos. Gelukkig is er Pinterest! Vorig weekend eindelijk even een paar avondjes zitten knutselen. Stampin'Up in combinatie met stempels en stanzen uit eigen collectie.
Greetz!
Klaske

donderdag 13 november 2014

Hanger van Teerhart met een kaartje

Een vriendin van mij kon deze week (en de komende tijd) wel een steuntje in de rug gebruiken... En om dan aan te komen zetten met een bosje bloemen, voelde niet goed. Nu is mijn collega Tatjana afgelopen zomer een eigen bedrijfje begonnen: Teerhart. Teerhart maakt hele leuke hangers voor aan kettingen. Je kunt op haar website kiezen uit een heel groot assortiment hangers in twee maten, maar je kunt ook zelf een afbeelding aanleveren (tekst, foto enzovoort). Ik wilde graag een hoopvolle tekst. Via Pinterest kwam ik aan de tekst, beetje Photoshop en meedenken door Tatjana resulteerden in onderstaande hanger.


Met een kaartje van eigen hand, gebaseerd op een kaartje dat ik op Pinterest vond:


In de mooie verpakking van Teerhart:


Mijn vriendin noemde de hanger haar "talisman" en hij is meegegaan naar het ziekenhuis. Hopelijk brengt ie ontzettend veel goeds!

Greetz!
Klaske