Pagina's

dinsdag 27 januari 2015

Mijn PL

Inmiddels ben ik al een aardig eindje onderweg met mijn Project Life van zoonlief. Superleuk om te doen, maar er gaat toch best veel tijd in zitten. Foto's zoeken, afdrukken... dan kijken of je een hoes vindt in de verzameling die een beetje past bij de selectie foto's... (soms zou het makkelijker zijn om het andersom te doen... of om een Canon Selphy aan te schaffen ofzo).

Ik vind het vooral fijn dat ik zoveel foto's kan verwerken, samen met zo nu en dan een kort verhaaltje (toch lekker dat ik trouw een klein dagboekje heb bijgehouden sinds zijn geboorte). Het album is wel op chronologische volgorde, maar ik bepaal zelf hoeveel dagen ik op een pagina laat zien. Ik weet dat er ook sommige PL-ers zijn die een week of maand per spread verwerken, maar dat wordt mij te ingewikkeld. Een pagina is voor mij een periode of een thema (dikke buik, wandeling, dagje weg, slaaphoudingen). Ik heb hoezen van 12*12 inch, maar ook van 6*6, 6*12, 8*6 enzovoort. Echt leuk die variatie!

Hieronder enkele foto's. Er zijn al veel meer pagina's, maar daar staat Niels herkenbaar op en die heb ik liever niet online...


Greetz!
Klaske

5 opmerkingen:

 1. hoi hoi

  wat gaaaaaaaaaaaaaaaaaf geweldig dat je dit heb gemaakt. EEn super herinnering . Ik ben nu ook met pl bezig erg leuk om te doen. Jammer dat het er niet was toen William zo klein was. maar goed. Jij heb een topper van een album. Ik heb ook de selphy al weer het oude model hoor. de nieuwe is nog handiger kan je ook vanaf je mobiel afdrukken dat is nu wel handig met pl. Als je hem koop zal je zien hoe fijn dat ding is.

  fijne avond verder

  gr Thamar

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ontzettend leuk dat je iets laat zien van je PL! Ziet er goed uit! En ik zie dat jouw buik ook niet mis was... (herkenbaar hoor... ;-) hihi).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super! echt een goed idee om een babyboek in PL stijl te maken, deze pagina's zijn heel leuk geworden

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dat wordt een supermooi album Klaske!!

  BeantwoordenVerwijderen