Pagina's

zondag 28 juni 2015

Blauw en Bruin

Op het Stampin' Your Way Challenge Blog stond een hele leuke uitdaging: maak een kaart in bruin en blauw, met een kantje/lintje o.i.d. Een superleuke uitdaging vanwege de mooie kleurencombi. Het ontbrak me alleen aan tijd/ gelegenheid om een kaartje te maken... Iets met drukke baan, dreumes, huishouden en een tuin die nódig onderhoud vergde...

Dreumes ligt inmiddels lekker te pitten, de wasjes weggewerkt, keet gezogen en gedweild... ME-time! Begin juni heb ik de SU-set Kinda Eclectic aangeschaft. Daarmee heb ik als eerste het linkerkaartje gemaakt (de tekststempel komt uit SU Work of Art trouwens). Ik vond het zo leuk dat ik de kleurencombi omgedraaid heb voor het tweede kaartje. Daarbij komt de tekst uit SU Celebrate today. De kleuren zijn Pacific Point en Tip Top Taupe (de nieuwe 2015-2017 kleur van SU en die is zó mooi!).


Fijn om zo weer even voor mezelf bezig te zijn. Heb op dat gebied wat beslissingen voor mezelf genomen, om te voorkomen dat mijn leven alleen uit zorgen voor dreumes en het HH bestaat. Zo wil ik vanaf oktober (wanneer hubby weer meer thuis is) 2x in de week SynRgy in de sportschool ipv 1x (want dat is zó heerlijk om 20 oefeningen lang 1 minuut 20 tekeer te gaan). Daarbij minder met het mobieltje in de vingers zitten, maar die tijd gewoon besteden aan het lekker creatief aan de slag zijn: dreumes' PL bijwerken, kaartjes maken en bovenal lekker LO'tjes scrappen. En nog meer spannende plannen!!! Maar daarover binnenkort ;-)

Greetz!
Klaske

2 opmerkingen:

  1. Erg stijlvol, mooi! Bedankt voor het meedoen bij Stampin your Way CHALLENGE!

    BeantwoordenVerwijderen