Pagina's

maandag 30 november 2015

Titelloze lay-out

YAY! Eindelijk weer een lay-out voor het blog!

Het paperpack Color Collections van SU! is een blok met scrapvellen van 12*12 inch in 4 dessins. Ik heb zelf het paperpack in de Brights serie, met onder meer de mooie kleuren Melon Mambo, Old Olive, Daffodil Delight enzovoort.

Een van deze vellen heb ik als achtergrond gebruikt bij onderstaande lay-out. In de kleur Old Olive. Lang leve het donkere regenachtige weer, waardoor de kleur op beide foto's verschillend lijkt :-(
Wanneer ik de foto rechtstreeks op het achtergrondvel zou plaatsen, zou dit de lay-out heel erg heftig maken. Daarvoor vond ik op Pinterest een geweldige oplossing: een stuk vellum eroverheen! Het dessin blijft wel zichtbaar, maar niet té heftig. Achter de foto zie je het papier met de diagonale lijnen uit het paperpack (Daffodil Delight). Het honingraat motief is Blackberry Bliss uit een retired paperpad (Moonlight Paper) van SU! De vlindertjes komen uit Kinda Eclectic en zijn geponst met de handige SU-vlinderponsen.

De stempels van de pijlen komen uit een special edition set van 2014 van SU - Show and Tell 2. Gestempeld met Blackberry Bliss om ze te laten aansluiten bij het papier en de vlinders.


Greetz!
Klaske

Geen opmerkingen:

Een reactie posten