Pagina's

dinsdag 27 januari 2015

Mijn PL

Inmiddels ben ik al een aardig eindje onderweg met mijn Project Life van zoonlief. Superleuk om te doen, maar er gaat toch best veel tijd in zitten. Foto's zoeken, afdrukken... dan kijken of je een hoes vindt in de verzameling die een beetje past bij de selectie foto's... (soms zou het makkelijker zijn om het andersom te doen... of om een Canon Selphy aan te schaffen ofzo).

Ik vind het vooral fijn dat ik zoveel foto's kan verwerken, samen met zo nu en dan een kort verhaaltje (toch lekker dat ik trouw een klein dagboekje heb bijgehouden sinds zijn geboorte). Het album is wel op chronologische volgorde, maar ik bepaal zelf hoeveel dagen ik op een pagina laat zien. Ik weet dat er ook sommige PL-ers zijn die een week of maand per spread verwerken, maar dat wordt mij te ingewikkeld. Een pagina is voor mij een periode of een thema (dikke buik, wandeling, dagje weg, slaaphoudingen). Ik heb hoezen van 12*12 inch, maar ook van 6*6, 6*12, 8*6 enzovoort. Echt leuk die variatie!

Hieronder enkele foto's. Er zijn al veel meer pagina's, maar daar staat Niels herkenbaar op en die heb ik liever niet online...


Greetz!
Klaske

dinsdag 20 januari 2015

Stansjes onder het stof vandaan gehaald ;-)

Op het blog van Annemarie zag ik laatst ontzettend leuke kaartjes met de stanzen van Marianne Design/ Eline Pellinkhof. Ik realiseerde me dat ik de stanzen van de 2 uiltjes en de kat al maanden in huis had, maar er tot mijn schaamte nog niets mee gemaakt had. De kaart van Annemarie vond ik zó leuk, dat ik deze maar schaamteloos gelift heb:
Greetz!
Klaske

dinsdag 13 januari 2015

Hello

Afgelopen week heb ik een heel schattig "Hello"-stansje gekocht voor een paar euro. Nu al een goede investering. Op Pinterest zag ik wat leuke voorbeelden voorbij komen en die heb ik in diverse varianten gelift. De meeste voorbeelden waren daar gemaakt met de Hello You thinlits van Stampin Up... Die staan nog op mijn verlanglijstje ;-)
Clean, simple en voor heel veel doeleinden te gebruiken. Ik maak nog wat tekststrookjes met Gefeliciteerd, Beterschap, Dankjewel etc. Dan kan ik die voor de gelegenheid aan de binnenzijde plakken...

De foto's zijn wat donker, maar met dit trieste weer is het lastig om mooie heldere foto's te maken...

Greetz!
Klaske

zondag 4 januari 2015

Maanduitdaging SNN

Voor de december-uitdaging van het SNN forum kregen we een sketch ter inspiratie. Ik heb er een 8*8 inch LO van gemaakt.:Greetz!
Klaske