Pagina's

zondag 29 maart 2015

Nog een keer painted petals

Op het blog van SU-perchallenges stond deze week ook een leuke sketch. Het is geen "wandelwagen-wandelweer", dus ik ben  terwijl zoonlief lag te slapen maar even aan het knutselen geslagen.

Ik heb de stempelset Stampin' Up Painted Petals gebruikt in de kleuren Strawberry Slush, Crisp Cantaloupe, Old Olive en Always Artichoke. Het bakers twine is ook van SU. Dit heb ik echter wel even gesplitst, omdat ik het anders te dik vond voor dit kaartje.


Greetz!
Klaske

zaterdag 28 maart 2015

Lente

Nou ja... als ik naar buiten kijk, vandaag even niet... Het is wel de nieuwe uitdaging op het Utopia Challenge Blog. En daar hoort een passende kaart bij!


Voor deze kaart heb ik de set Painted Petals gebruikt in de kleuren Old Olive en Strawberry Slush, de tekst komt uit de set Crazy About You. Beide zijn gestempeld op Whisper White papier van SU. Ik stempelde voorheen veel op correspondentiekaartjes van de Hema. Ook prima, maar ik merk toch dat dit papier in combinatie met de SU-stempels toch wel heel mooi werkt.

NB. de bovenkant lijkt op de foto rond te lopen, maar is in werkelijkheid toch echt recht ;-)

Fijn weekend!

Greetz!
Klaske

dinsdag 24 maart 2015

Wit + 1

Op het nieuwe challengeblog van Team Utopia staat momenteel de leuke uitdaging "Wit + 1". Ik vond dat een hele leuke challenge om mee aan de slag. Ik hou er wel van ;-)

Afgelopen zaterdag had Jane ook de set Little Buddy Birthday van Stampin'Up mee. Deze set heb ik gebruikt voor dit kaartje. Gestempeld en gekleurd met Pacific Point. Dat vind ik zo'n mooie heldere blauwe kleur. Jammer dat die niet zo goed op de foto te krijgen is...Greetz!
Klaske

zondag 22 maart 2015

Lotus Blossom Stempel

Gister was Jane hier en die heeft voor Elisabeth, Wiebine, Boukje en ondergetekende een workshop Stampin' Up verzorgd. De gemaakte kaartjes toon ik binnenkort. Ik heb nog wat spullen liggen en kan nog meer kaartjes naar aanleiding van gister maken.

Jane had haar SU-verzameling ook mee, waaronder de Lotus Blossom stempelset, die in de Sale-A-Bration catalogus staat. Natuurlijk heb ik daar ook even mee geƫxperimenteerd.

Ik vond het best lastig om mooie kleurencombinaties te maken. Ik zat eerst de klooien met zachtere roze kleuren, zoals Strawberry Slush en Crisp Cantaloupe, maar daar was ik niet tevreden mee. Uiteindelijk met Blackberry Bliss en Melon Mambo aan de slag gegaan, en toen was ik wel tevreden. De 1e stempel van de set is met Blackberry Bliss (donkerpaars), de 2e en 3e Melon Mambo. Bij de 3e heb ik eerst een keer afgestempeld op een kladbriefje, zodat het heftige eraf was.

De tekststempel komt van de set Painted Petals, welke Jane ook mee had. Met die set heb ik Jane haar workshopje gemaakt, maar daarover binnenkort meer ;-)


Met bovenstaande kaart wil ik graag meedoen met de uitdaging "Schaduwstempelen" op het Stampin' Your Way Challenge Blog.

Greetz!
Klaske

zondag 8 maart 2015

Kaartje met SU Flower Patch

Op het Stampin your Way Challenge blog stond een leuke sketch. Daar ben ik vanmiddag snel mee aan de gang gegaan. Ik heb hiervoor de set Stampin Up Flower Patch gebruikt. Die had ik tijdens een crop eens geleend van Jane en zo een voorraad bloemen en blaadjes aangelegd. Altijd handig.

De bloemen zijn gestempeld met Melon Mambo, Blackberry Bliss, Daffodil Delight en Mossy Meadow. Hij is niet helemaal zo geworden als ik voor ogen had, ik blijf het een hele lastige stempelset vinden om mee te werken...


Greetz!
Klaske